Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Μπορούμε να φέρουμε τα παιδιά μας στην ΕΛΛΑΔΑ! 6 δις σε έναν χρόνο…

Aποκαλυπτικός ήταν ο Κυριάκος Βελόπουλος, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε το μεσημέρι της Κυριακής (03/06) στον Δημήτρη Μάρκου στον Real Fm 97,8.Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ κλήθηκε να σχολιάσει την πρόσφατη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Σκόπια από το κόμμα της αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE και υπογράμμισε ότι το συγκεκριμένο κόμμα δεν διεκδικεί μόνο το όνομα «Μακεδονία», αλλά οι βλέψεις του φτάνουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη και τον Όλυμπο.

«Οι κάτοικοι των Σκοπίων δεν είναι ‘πρόβατα’, είναι σωβινιστές. Διεκδικούν τη Θεσσαλονίκη, διεκδικούν τη μία και μοναδική Μακεδονία», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κος Βελόπουλος τόνισε ότι πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και σημείωσε ότι «όταν οι γείτονες μας είναι σωβινιστές, δεν κάθεσαι στο τραπέζι να συνομιλήσεις μαζί τους»

«Όλα τα ελληνική κόμματα δίνουν λύση αλλά με το όνομα ‘Μακεδονία’. Αν δώσουμε το όνομα, δίνουμε πολλά περισσότερα και τότε αρχίζουν όλα», προειδοποίησε ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και ανέφερε τι θα έκανε ο ίδιος αν ήταν πρωθυπουργός:

«Θα είχα επιβάλλει αντίμετρα, να τους γονατίσω οικονομικά ώστε να δεχθούν τους δικούς μου, ιστορικούς όρους. Όταν μου διεκδικείς το σπίτι, θα διεκδικήσω την αξιοπρέπεια μου».

Ερωτηθείς να προβλέψει το τί μέλλει γενέσθαι με το σκοπιανό ζήτημα, ο κος Βελόπουλος ανέφερε ότι το όνομα «Μακεδονία» έχει ήδη δοθεί και ότι όλα τα κόμματα πιέστηκαν από τις ΗΠΑ.

Μιλώντας ως επιχειρηματίας και έπειτα ως πολιτικός, ο κος Βελόπουλος έδωσε τη δική του λύση για το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας.

Αναφερόμενος στις ελληνικές επιχειρήσεις που βρίσκονται στη Βουλγαρία, προχώρησε στην αποκάλυψη ότι έχουν τζίρο 6 δις ετησίως, ποσό που βοηθάει στη βουλγαρική οικονομία.

«Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ προτείνει οι εταιρείες που είναι στη Βουλγαρία να επιστρέψουν στην Ελλάδα με φόρο 12% σε αυτό το ποσό. Τους φέρνουμε πίσω και αύριο το πρωί η Ελλάδα θα έχει 6 δις».

Ο κος Βελόπουλος πρόσθεσε ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ μιλάει με νούμερα και αποδείξεις και ανέφερε παραδείγματα για το πώς το ελληνικό κράτος μπορεί να σωθεί από τα προϊόντα που παράγει και να επιστρέψουν στην Ελλάδα τα παιδιά που έχουν φύγει στο εξωτερικό.

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/1161956983952449/

Shares