Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν υπάρχει πιο εύκολος άνθρωπος από μένα…

Στο στόχαστρο των κριτών του «My Style Rocks» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Για άλλη μια φορά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε στο στόχαστρο. Αυτή τη φορά όχι των δημοσιευμάτων αλλά των κριτών του «My Style Rocks». H παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας δέχτηκε τα πυρά τόσο του Δημήτρη Αργυρόπουλου όσο και του Στέλιου Κουδουνάρη.

Πιο συγκεκριμένα στο χθεσινό επεισόδιο και κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Τζίνας, οι κριτές άφησαν να νοηθεί πως η παρουσιάστρια είναι αρκετά απαιτητική. Μάλιστα, αναφέρθηκαν και στο Survivor και η Κωνσταντίνα έσπευσε να τους τονίσει πως δεν ήταν καθόλου απαιτητική και μάλιστα, τους είπε να ρωτήσουν άτομα της παραγωγής για να τους το επιβεβαιώσουν.

«Δεν υπάρχει πιο εύκολος άνθρωπος από μένα. Το είδε όλος ο κόσμος στο Survivor. Ότι και να λέτε εσείς δεν έχετε μείνει εκεί να σας δούμε. Σας βλέπουν τρεις ώρες μόνο. Να τα λέμε κι αυτά», είπε η παρουσιάστρια.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης κάνοντας χιούμορ, της είπε για τους τεχνικούς θέλοντας να διαψεύσει τα όσα είπε: «Όλοι γελάνε, αν το έχεις παρατηρήσει». Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια συνέχισε κανονικά τη ροή της εκπομπής

https://youtu.be/z24IGZURONo

Shares