Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Καμμένος στη Βουλή:«Γιατί να ρίξουμε την κυβέρνηση; Για να κάνουμε το χατίρι του Σόρος και της τρόικας εσωτερικού;»..

Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην Βουλή επανέφερε το θέμα της ψήφισης στο Σκοπιανό με διευρυμένη πλειοψηφία και τόνισε ότι δεν έχει ρίξει την κυβέρνηση για να μην επωφεληθεί η τρόικα εσωτερικού και ο Σόρος.Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Καμμένος μίλησε για: «Προσπαθούν πάση θυσία να ρίξουν την κυβέρνηση, πριν ολοκληρώσει το έργο της, για να γλιτώσουν τη φυλακή. Μόνο αυτή η κυβέρνηση έστειλε στην κυβέρνηση τα σκάνδαλα. Οι ίδιοι βαφτίστηκαν «μακεδονομάχοι» ενώ οι πολιτικοί τους ηγέτες ευθύνονται για το Σκοπιανό. Και γιατί να ρίξουμε την κυβέρνηση; Για να κάνουμε το χατίρι του Σόρος και της τρόικας εσωτερικού; Για να ανοίγανε σαμπάνιες η διαφθορά και η διαπλοκής;».

Ο κ. Καμμένος επανέφερε θέμα κύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών με 180 βουλευτές και ανέφερε: «Αν έρθει με 180 βουλευτές η πρόταση για ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, τότε τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία;»

Ο κ. Καμμένος καταλόγισε στη ΝΔ προσπάθεια υπονόμευσης της χώρας και των πολιτών της ενώ ακολούθως επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι η σημερινή της ηγεσία έχει παραδώσει το κόμμα στην ακροδεξιά και επαναφέρει λογικές που ενός νέου αντικομμουνισμού που στην Ευρώπη υποστηρίζεται από φιλοναζιστικά κόμματα.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Shares