Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ με τον εξαφανισμένο Αρχιμανδρίτη! To εύρημα που προκάλεσε ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ…

Ενα εύρημα που εντοπίστηκε γύρω στις 17:50 το απόγευμα στην περιοχή Καμάρες του Γυθείου, προκάλεσε αναστάτωση και απογοήτευση σε όσους αναζητούν τον εξαφανισμένο Μητροπολίτη, Ανδρέα Μπολοβίνο, στη Λακωνία.

Πυροσβέστες, ανδρες της ΕΜΑΚ, γνωστοί και συγγενείς αναζητούν τον 63χρονο ιερωμένο σε όλη την ευρύτερη περιοχή του Γυθείου.

Κάποιος από αυτούς είδε στην περιοχή Καμάρες Ροδιές ένα αυτοκίνητο στη θάλασσα να έχει παρασυρθεί σε απόσταση 80-90 μέτρων από την ακτή.

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Στην περιοχή κλήθηκε πλωτό του Λιμενικού και δύτες προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει άνθρωπος μέσα στο αυτοκίνητο ή στην θαλάσσια περιοχή γύρω από αυτό.

Ο ίδιος είχε αποχωρήσει 20 λεπτά πριν τις 7:00 το απόγευμα για να πάει στο σπίτι του στο Ακούμαρο Γυθείου. Ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Γυθείου, ο οποίος ενημέρωσε αργά το βράδυ την Αστυνομία, του τηλεφωνούσε συνεχώς χωρίς όμως να πάρει απάντηση.

Στην περιοχή επικρατούσαν πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες κι αυτό προκαλούσε ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία για την τύχη του 63χρονου.

ant1news.gr

Shares