Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμα μία ταπεινωτική ημέρα για τη χώρα μας θα ξημερώσει τη Δευτέρα. Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Μαρακές, όπου και θα πραγματοποιηθούν οι διήμερες εργασίες της Διακυβερνητικής Διάσκεψης του ΟΗΕ.Όπως εδώ και καιρό σας έχουμε ενημερώσει, αντικείμενο των εργασιών αυτών θα είναι η συζήτηση σχετικά με την υιοθέτηση του Παγκόσμιου Συμφώνου για τη Μετανάστευση από τα κράτη-μέλη του ΟΗΕ η οποία και θα καταλήξει σε ψηφοφορία την Τρίτη.

Φυσικά η φιλομεταναστευτική και προοδευτική κυβέρνησή μας, συμπεριλαμβανομένου του Πάνου του Καμμένου, αυτού που θα έδιωχνε όλους τους λαθρομετανάστες από την Ελλάδα, με χαρά ανυπομονεί να ψηφίσει “ναι” και με τα δύο χέρια, δεσμεύοντας έτσι τη χώρα από μια κατάπτυστη συνθήκη που μόνο νέα προβλήματα θα δημιουργήσει. Βλέπετε στο τιμόνι της χώρας δεν υπάρχει κανένας Σαλβίνι, κανένας Όρμπαν και κανένας Τραμπ.

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως οι χώρες οι οποίες έχουν δηλώσει ρητά πως θα καταψηφίσουν τη συμφωνία είναι οι εξής: Σλοβενία, Αυστρία, Τσεχία, Κροατία, Ουγγαρία, Πολωνία, ΗΠΑ, Βουλγαρία, Ισραήλ, Ελβετία, Ιταλία και Αυστραλία.

Στο μείζον αυτό θέμα αναφέρθηκε και ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος:

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/2311678355777052/

Shares