Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Η κυβέρνηση ξεφτιλίζει τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ! Οι αναρχικοί αλωνίζουν στη χώρα…

Σε καθημερινότητα εξελίσσονται οι επιθέσεις κατά αστυνομικών από κακοποιούς και αναρχικούς: Λίγες μέρες μετά τον ξυλοδαρμό δύο αστυνομικών από έξι ρομά στην οδό Πειραιώς, δύο άλλοι αστυνομικοί υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν το περιπολικό στο οποίο επέβαιναν σήμερα το μεσημέρι, όταν δέχθηκαν επίθεση με πέτρες και ξύλα από ομάδα κουκουλοφόρων. Σε ένα τρίτο περιστατικό, στην αλυσίδα των επεισοδίων με θύματα αστυνομικούς, που δεν έχουν στη διάθεσή τους έστω λειτουργικούς ασυρμάτους για να ζητούν βοήθεια από συναδέλφους τους, ένας μεθυσμένος αλλοδαπός επιτέθηκε εναντίον έξι αστυνομικών στο Βόλο.

Σήμερα το μεσημέρι, Επίθεση σε περιπολικό της ΕΛΑΣ, εξαπέλυσε ομάδα περίπου 15 ατόμων στην οδό Κοδριγκτώνος.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το περιπολικό είχε σταθμεύσει στο σημείο προκειμένου οι δύο αστυνομικοί που αποτελούσαν το πλήρωμά του να βεβαιώσουν τροχονομική παράβαση.

Ξαφνικά, οι δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, εμφανίστηκαν από την οδό Μαυροματαίων και επιτέθηκαν με ξύλα και άλλα αντικείμενα προκαλώντας φθορές στο όχημα, χωρίς όμως να πειράξουν τους αστυνομικούς, που εγκατέλειψαν το όχημα από τον κίνδυνο να εγκλωβιστούν μέσα σ΄αυτό.

Στη συνέχεια οι κουκουλοφόροι απομακρύνθηκαν τρέχοντας, ενώ οι αστυνομικοί έφυγαν και αυτοί με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο.

Από την Αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.
Νωρίτερα, προφυλακιστέοι είχαν κριθεί οι έξι ρομά που απολογήθηκαν για την επίθεση στους αστυνομικούς, στην οδό Πειραιώς.

Οι δρόμοι γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο όμως, είναι πλέον γκέτο με «παιδιά» να λειτουργούν ως προστάτες στο ιδιότυπο γιουσουρούμ. Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο που πρόσφατα οι πρυτανικές αρχές ανέστειλαν τη λειτουργία του σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την διακίνηση και χρήση ναρκωτικών στους χώρους του, η αστυνομία δεν μπορεί να πλησιάσει αφού το πανεπιστημιακό άσυλο προστατεύει εμπόρους και χρήστες.

protothema.gr

Shares