Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Η Ευρώπη οδεύει σε νέο ΜΕΣΑΙΩΝΑ; Το Βερολίνο δείχνει το “ΣΚΟΤΕΙΝΟ” μέλλον για τις γυναίκες λόγω του Ισλάμ…


Ο Arnold Mengelkoch είναι υπεύθυνος μετανάστευσης στο προάστιο Neukölln του Βερολίνου. Μιλώντας στο «Der Tagesspiegel», προειδοποίησε πως ένας μεγάλος αριθμός προσφύγων και λαθρομεταναστών μεταβάλλει την πρωτεύουσα της Γερμανίας προς πολύ λάθος κατεύθυνση.

Ορισμένοι μάλιστα προειδοποιούν ότι οδεύουμε σε έναν νέο Μεσαίωνα, αυτή τη φορά όμως καθαρά ισλαμικό. Τα περιστατικά είναι δεκάδες. Για παράδειγμα ένα 18χρονο κορίτσι περπατώντας φορώντας με μπικίνι συνάντησε τέσσερις Άραβες οι οποίοι την αποκαλούσαν δυνατά τσούλα, και την ρωτούσαν πώς μπορεί να ντύνεται έτσι.

Μια 60χρονη γυναίκα περπατώντας με τον σύζυγό της στο πάρκο άκουσε ξαφνικά έναν Άραβα τη ρωτάει αν θέλει να κάνει σεξ μαζί του στους θάμνους. Επίσης, ένας Άραβας περπατούσε με την ανιψιά του στο Neukölln και άρχισε να της φωνάζει και να ωρύεται επειδή δεν φορούσε μαντίλα.
Αυτά είναι μόνο τρία παραδείγματα από το Βερολίνο, μια πόλη με εκατομμύρια κατοίκους, όμως μη νομίζετε πως είναι μεμονωμένες περιπτώσεις. Άνθρωποι που εργάζονται με πρόσφυγες λένε τις ίδιες ιστορίες.

Οι γυναίκες δεν το αντιλαμβάνονται αλλά είναι αυτές που κινδυνεύουν πιο πολύ απ’ τον καθένα από την αθρόα λαθρομετανάστευση. Όμως δυστυχώς είναι οι πρώτες σε όλη την Ευρώπη που υποστηρίζουν τον πολυπολιτισμό και την παγκοσμιοποίηση…
Με πληροφορίες από Voice Of Europe

Shares