Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! Όχι στην Παγκοσμιοποίηση από ΤΡΑΜΠ-ΣΑΛΒΙΝΙ-ΠΟΥΤΙΝ…(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Matteo Salvini βρέθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Time, με τίτλο «Το νέο πρόσωπο της Ευρώπης».Και μπορεί να τον παρουσιάζουν ως «κακό», με τον αντίστοιχο φωτισμό, ωστόσο όσα είπε δείχνουν πως η Εθνική Δεξιά θέλει και μπορεί να «ανατρέψει» τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης μιας «πολυπολιτισμικής» Ευρώπης.

Έτσι λοιπόν τον περασμένο μήνα, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, υπέρμαχος του ισχυρού «έθνους-κράτους» και πολέμιος της παράνομης μετανάστευσης-ισλαμοποίησης της Ευρώπης, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Timesκαι είπε αρκετά ενδιαφέροντα.

«Εργαζόμαστε για να ανακτήσουμε το ευρωπαϊκό πνεύμα που έχει προδοθεί από εκείνους που ηγούνται αυτής της ένωσης»,σημειώνει και συνεχίζει:

«Θεωρώ πως η ιστορία θα μας εμπιστευτεί τον ρόλο της διάσωσης των ευρωπαϊκών αξιών, από τις έβραιο-χριστιανικές ρίζες μέχρι το δικαίωμα στην εργασία, το δικαίωμα στην ασφάλεια, το δικαίωμα στην ζωή».

Ο Σαλβίνι επικαλείται το θρησκευτικό δόγμα της Εθνικής Δεξιάς, ενώνοντας Εβραίους και Χριστιανούς απέναντι στο κίνδυνο του Ισλάμ, το οποίο βρίσκεται στην υπηρεσία της αριστερόστροφης Νέας Τάξης, δηλαδή των διεθνιστών των Βρυξελλών.

«Εργαζόμαστε με συμμάχους από την Γαλλία, την Γερμανία, την Πολωνία, την Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Ολλανδία, το Βέλγιο και την Αυστρία, προκειμένου να συνθέσουμε μία εναλλακτική συμμαχία για την Ευρώπη»,αποκαλύπτει σε άλλο σημείο, δείχνοντας πως η Εθνική Δεξιά ετοιμάζει δυνατή αντεπίθεση όπως συνέβη σε Ρωσία και ΗΠΑ.

Τι λέει ο Σάλβινι για το «μεταναστευτικό» και την έξαρση της εγκληματικότητας λόγω αυτού;

«Αν μπορώ να μειώσω τον αριθμό αυτών των εγκλημάτων και την παρουσία παράνομων μεταναστών, μπορούν να με αποκαλούν ρατσιστή όσο θέλουν».

Σε σχέση με την Ρωσία, ανέφερε πως θέλει τον διάλογο μεταξύ της Ευρώπης και της Μόσχας, της υπερδύναμης δηλαδή, η οποία στηρίζεται από την Εθνική Δεξιά, την οποία και εκείνος υπηρετεί.

Τάχθηκε κατά των κυρώσεων στην Ρωσία, χαρακτήρισε ως ανοησίες τις κατηγορίες περί Ρώσων χάκερς και ρωσικής ανάμειξης στις αμερικανικές εκλογές, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ του κόμματός τους και του κόμματος του Πούτιν.

Ποια η άποψή του για τον έτερο μεγάλο ηγέτη της Εθνικής Δεξιάς Ντόναλντ Τραμπ;

Ο Σαλβλινι εξήρε την οικονομική πολιτική Τραμπ, την μείωση φόρων, την ενίσχυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, την μεταναστευτική πολιτική καθώς και την μεταφορά της αμερικανικής Πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ, η οποιά,  εμποδίζει συγκεκριμένα σχέδια των διεθνιστών του Ο.Η.Ε.

Τέλος, στην ερώτηση αν ανήκει στο ίδιο παγκόσμιο κίνημα με τον Τραμπ απάντησε «ναι»!

Δεν νομίζω να χρειάζεστε κάτι άλλο για να κατανοήσετε πως στην Ευρώπη και στον κόσμο, είμαστε μάρτυρες αντιπαράθεσης μεταξύ μιας αριστερόστροφης λογικής αυξημένων φόρων, πολυπολιτισμικότητας και παγκόσμιας διακυβέρνησης και μια εθνοκεντρικής πολιτικής μειωμένων φόρων, ενίσχυσης εθνικής ταυτότητας και ισχυρού έθνους-κράτους.

https://youtu.be/CqTmcUT0jak

 

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Shares