Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΗΡΩΑΣ! Ανδρας της Άμεσης Δράσης υπερβάλλει εαυτόν για να μεταφέρει παιδί στο νοσοκομείο! Δείτε πως περνάει μέσα από πυκνή κίνηση… (βίντεο)

Όπως θα δείτε στα καθηλωτικά πλάνα που ακολουθούν, οι άντρες της Αμέσου Δράσεως φτάνουν το περιπολικό στα όρια του, ώστε αξιοποιώντας τις ικανότητες αλλά και την εμπειρία τους, καταφέρνουν να προσπελάσουν γρήγορα την έντονη κίνηση των δρόμων και να οδηγήσουν το παιδί στο νοσοκομείο.Το βίντεο αρχίζει με το περιπολικό να «ουρλιάζει» από ένα σημείο επί της οδού Πατησίων με τον Αστυνομικό οδηγό με ατσάλινη πειθαρχία να μανουβράρει το όχημα σε ώρα με έντονο κυκλοφοριακό φόρτο μέχρι που φθάνει στο νοσοκομείο σε χρόνο μικρότερο από… 3 λεπτά.

Κορυφαία στιγμή όταν το περιπολικό της Άμεσης Δράσης εισέρχεται στο Νοσοκομείο Παίδων και από τον ασύρματο ακούγεται η φωνή του Κέντρου επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. να δίνει συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς για τις ενέργειες τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί καθημερινά υπερβαίνουν τα ανθρώπινα όρια προκειμένου να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους μεταξύ πολύ σοβαρών κινδύνων από τη μια και τρομακτικών ελλείψεων υλικοτεχνικής υποδομής από την άλλη.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=67&v=bjbTC9cyQpI

Shares