Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ζούμε την πλήρη ΠΑΡΑΝΟΙΑ! Στη Σουηδία ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ εκδηλώσεις Χριστουγέννων – Προωθούν μουσουλμανικά ΠΡΟΤΥΠΑ…

Καθόλου εντύπωση δεν μας προκαλεί πως, σύμφωνα ε τα σουηδικά ΜΜΕ, η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη συναυλία της χώρας (και ίσως και του κόσμου) “Η Αγία Νύχτα”, η οποία παραδοσιακά προβάλλεται από την σουηδική κρατική τηλεόραση την παραμονή των Χριστουγέννων κάθε χρόνο, ακυρώθηκε.Δεν είναι τυχαίο ότι οι χριστιανικές αλλά ακόμη και οι παγανιστικές παραδόσεις των Σουηδών σιγά σιγά μειώνονται ή ακυρώνονται, ενώ την ίδια στιγμή τα μουσουλμανικά πρότυπα προωθούνται. Η Δύση επιμένει να καταπιέζει τις παραδόσεις της προκειμένου να μην προσβάλλουν μετανάστες που δεν έχουν χριστιανικές πεποιθήσεις.

Όμως στη Σουηδία είναι πάρα πολλά τα τραγικά περιστατικά τέτοιου τύπου. Για παράδειγμα η αντικατάσταση της Lucia, η οποία σύμφωνα με την αρχαία σουηδική παγανιστική παράδοση Yule είναι πάντα μια μακριά μαλλιά, ξανθιά, όμορφη γυναίκα, με ένα μαύρο αγόρι. Ή ότι μια γυναίκα που φοράει χιτζάμπ μπήκε σε ετήσιο Ημερολόγιο Χριστουγέννων.

Και πολλά άλλα περιστατικά. Η ακύρωση της εμφάνισης των παραδοσιακών φοιτητικών χορωδιών στην τηλεόραση στο Valborg ή η απαγόρευση στους μαθητές να κρατάνε τη σουηδική σημαία την ημέρα αποφοίτησης. Ακόμη και προσευχή για τη διαφορετικότητα περιέχουν οι εκδηλώσεις εορτασμού της εθνικής τους εορτής.

Φυσικά, ταυτόχρονα, προωθούνται έντονα ο μουσουλμανικός πολιτισμός και οι παραδόσεις: Παραδείγματος χάριν, την ημέρα του καλοκαιριού (οι πιο σημαντικές και παραδοσιακές διακοπές της Σουηδίας), η σουηδική TV4 παρουσίασε μια γυναίκα με χιτζάμπ να διδάσκει στους Σουηδούς πώς να μαγειρεύουν σωστά το kebab.

Και εννοείται ότι το Ραμαζάνι γιορτάζεται με δημόσιες εκδηλώσεις σε πολλές πόλεις της Σουηδίας καθώς και στην τηλεόραση, χωρίς κανείς να τολμάει να ακυρώσει ή να μειώσει κάτι από τον τηλεοπτικό χρόνο.

Shares