Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΕΦΟΔΟΣ ΠΑΟΚτζήδων στο ΣΥΡΙΖΑ! Εισβολή και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»…

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συνεχίζουν τις αιφνιδιαστικές εφόδους στη Θεσσαλονίκη. Σε επιφυλακή η αστυνομία. Οι εικόνες έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ…

Συνεχίζουν τις αιφνιδιαστικές εφόδους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που διαμαρτύρονται για τη βαριά τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα τους, ενώ για σήμερα έχουν προγραμματίσει νέα συγκέντρωση στις 18.00 στην Καμάρα.

Γύρω στις 23.00 το βράδυ της Τετάρτης (07-03-2018) ομάδα φιλάθλων του δικεφάλου εισέβαλε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και κατευθύνθηκε στην αίθουσα αναχωρήσεων, όπου φώναξε συνθήματα. Στη συνέχεια αποχώρησαν, χωρίς να υπάρξει κάποια ένταση. Δύο ώρες αργότερα, οπαδοί του Δικεφάλου έκαναν «ντου» στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis.

Ακολούθως, στις 02.00 τα ξημερώματα, ομάδα 30 ατόμων, οπαδών του ΠΑΟΚ, κατέλαβε την είσοδο της πολυκατοικίας που βρίσκονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Εγνατία.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο, μετά από λίγη ώρα τα άτομα αποχώρησαν. Και στις τρεις περιπτώσεις τα άτομα φώναζαν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους και κατά της κυβέρνησης, χωρίς να έχουν προκαλέσει φθορές στους χώρους.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Το βράδυ της Τετάρτης οι οπαδοί πραγματοποίησαν έφοδο στον Σιδηροδρομικό Σταθμό. Παρέμειναν για λίγη ώρα στις γραμμές των τρένων, φώναξαν συνθήματα και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Στη συνέχεια κινήθηκαν προς τα ΚΤΕΛ στην οδό Μοναστηρίου, ωστόσο διμοιρίες των ΜΑΤ δεν τους επέτρεψαν να φτάσουν στο σημείο.

 

Πηγή: thestival.gr, voria.gr, newsit

Shares