Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ! Το ΠΟΤΑΜΙ ‘προδίδει’ τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…

Το Ποτάμι θα ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε ξεκάθαρα ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του Σκάι.Μάλιστα όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει εάν μιλά για τον εαυτό του, ως βουλευτής του Ποταμιού, ο κ. Δανέλλης αποκάλυψε ότι «η απόφασή μας να στηριχθεί η συμφωνία των Πρεσπών ήταν ομόθυμη από την πρώτη στιγμή».

Σε ερώτηση εάν το Ποτάμι θα ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας ακόμα και αν δεν την ψηφίσει ο Πάνος Καμμένος, ο Σπύρος Δανέλλης κατέστησε απολύτως σαφές ότι οι βουλευτές του κόμματος του, συμπεριλαμβανομένου και του επικεφαλής Σταύρου Θεοδωράκη, θα την ψηφίσουν.

Μάλιστα δικαιολόγησε την στάση τους λέγοντας ότι είναι σχεδόν «γραμμή» τους ότι δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί στους Σκοπιανούς να λέγονται «Μακεδόνες» αφού αυτό θέλουν.

Αυτό που μένει είναι πλέον μια αντίστοιχα ξεκάθαρη ανακοίνωση και από τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, πρώτα απ΄όλα εάν θα υπερψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών και εάν η θέση που εξέφρασε και υπερασπίστηκε ο κ. Δανέλλης είναι η επίσημη του κόμματος του.

thepresident

Shares