Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Επιμνημόσυνη δέση για τον Κατσίφα πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βουλιαράτες…

Επιμνημόσυνη δέση για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα τελέστηκε στο χωριό Βουλιαράτες, ενώ συνεχίζεται το θρίλερ με τη σορό του.Μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του 35χρονου από πυρά της αλβανικής αστυνομίας, η οικογένειά του δεν γνωρίζει ακόμη πότε θα δώσουν το πράσινο φως οι εισαγγελικές αρχές των Τιράνων, προκειμένου να ταφεί ο Κατσίφας.

Μετά το μνημόσυνο, η μητέρα του 35χρονου ξέσπασε γιατί ακόμη δεν έχει μπορέσει να θάψει το παιδί της. Κλαίγοντας, η Βασιλική Κατσίφα φώναζε «Ο Κωνσταντίνος μου θα μείνει ήρωας! Και θα γίνω μια μάνα σκληρή. Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα παιδιά μου. Για τον λεβέντη μου για το παλικάρι μου που μου το έφαγαν. Μου το φαγαν οι αλήτες οι Αλβανοί. Οι αλήτες! Θέλω να προστατεύσετε τα δικαιώματά μας. Όλο τον χειμώνα μας ανοίγουν τα σπίτια», ενώ ο σύζυγός της προσπαθούσε να την ηρεμήσει.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, μετά τον πατέρα του 35χρονου κλήθηκε να καταθέσει και η πρώην σύζυγος του Κωνσταντίνου Κατσίφα, η οποία όμως απάντησε γραπτώς ότι ήταν σε διάσταση τα τελευταία χρόνια και δεν έχει να δώσει κάποια πληροφορία, όπως και ότι επέστρεψε στην Ελλάδα επειδή δεν έγινε η κηδεία.
iefimerida.gr

Shares