Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Επιβεβαίωση Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ! Αν τον άκουγαν, θα είχαμε σωθεί… (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα γεγονότα επιβεβαιώνουν τον Κυριάκο Βελόπουλο για τα όσα έλεγε για τον φυσικό πλούτο της Ελλάδας.Η Ελλάδα είναι πάμπλουτη σε φυσικούς πόρους, ωστόσο, οι άστοχες ενέργειες των εκάστοτε κυβερνήσεων δεν οδήγησαν στην εκμετάλλευση τους και στην ανάπτυξη της οικονομίας.

Σήμερα, βγαίνει άλλη μια είδηση που επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.

Σύμφωνα με το μέλος της Επιτροπής Ενέργειας της Ακαδημίας Αθηνών Δρ Ηλίας Κονοφάγος, το κοίτασμα «Δελφύνη» στην Κύπρο υπολογίζεται ότι έχει αξία πάνω από 200 δις ευρώ.

Όπως ανάφερε χαρακτηριστικά ο κος Κονοφάγος, «Το κοίτασμα ‘Ζορ’ στην Αίγυπτο έχει μια οικονομική αξία σήμερα γύρω στα 150 δις ευρώ. Αν η ‘Δελφύνη’ είναι γεμάτη σαν το ‘Ζορ’, τότε μιλούμε για μια αξία 230 με 250 δις ευρώ.
Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί (σ.σ. αέριο), γιατί αυτό θα είναι μια περιουσία για τον Ελληνισμό».

Συνεχίζει αναφέροντας: «Από τη στιγμή που βρέθηκε η ‘Καλυψώ’ στο θαλασσοτεμάχιο 6 με πιθανότητα 20%, αμέσως οι πιθανότητες στη ‘Δελφύνη’ είναι στο 25% και αν βρεθεί εκεί οι πιθανότητες στους στόχους ‘Ανθεία’ και ‘Γλαύκος’ φτάνουν στο 30%».

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/966066866874796/

Φυσικά, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι την κυπριακή ΑΟΖ την έχουν βάλει στο μάτι πολλοί και ποιος είναι ο ρόλος των ΗΠΑ στην περιοχή…

Shares