Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ! Ζητάνε να ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΝΕ οι καμπάνες των εκκλησιών…

Η διάσημη Σουηδέζα, Pekka Heino, παραπονέθηκε προ ολίγων ημερών για τις καμπάνες της εκκλησίας του Kungsholm που ακούγονται από το 1679 που χτίστηκε.Ο Σουηδός υπουργός Michael Persson φρόντισε άμεσα να προωθήσει το αίτημα της Heino και δεν έλαβε ακόμη το θέμα στις περιβαλλοντικές αρχές.

Παλιότερα, είχε διερευνηθεί το κατά πόσον οι καμπάνες της εκκλησίας της Μαρίας της Μαγδαληνής στο Södermalm θα πρέπει να επιτρέπεται να χτυπά το βράδυ.

Δύο ντόπιοι ανέφεραν την εκκλησία, υποστηρίζοντας την καταγγελία τους σε μια ηχητική μέτρηση που πραγματοποιήθηκε, δηλώνοντας ότι οι καμπάνες “βουίζουν” πάρα πολύ. Η έρευνα αυτή διήρκεσε ένα χρόνο.

Μια άλλη εκκλησία στην Στοκχόλμη είναι επίσης υπό έρευνα. Οι περιβαλλοντικές αρχές έδωσαν πρόσφατα οδηγίες στην εκκλησία να προβεί σε μέτρηση των ντεσιμπέλ για να διευκρινιστεί εάν η καμπάνα διαταράσσει τη νύχτα.

Στην περίπτωση της Heino, η Σουηδέζα θεωρεί ότι όλες οι καμπάνες, ημέρα και νύχτα, θα πρέπει να είναι περιορισμένες. Η εκκλησία του Kungsholm συμφωνεί να περιορίσει τις καμπάνες.

Φυσικά τη στιγμή που οι Σουηδοί ασχολούνται με τις καμπάνες των εκκλησιών εξισλαμίζονται με γοργούς ρυθμούς και άθελά τους στρώνουν το χαλί στους ισλαμιστές.

Shares