Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ! Εκλογές! O κύβος ερρίφθη…

Αναταραχή έχει φέρει στην Ελλάδα η συμφωνία για το ονοματολογικό ανάμεσα σε Ελλάδα και Σκόπια, καθώς και κοινωνικά αλλά και πολιτικά η χώρα έχει διαταραχθεί.Η κυβέρνηση δεν έχει μόνο να αντιμετωπίσει την οργή του λαού, αλλά και τα όσα συμβαίνουν στην κοινοβουλευτική σκηνή της χώρας.

Οι ΑΝΕΛ ήδη μετρούν 11 αποχωρήσεις από το κόμμα και τώρα, ακόμα και ο Σταύρος Θεοδωράκης δηλώνει ότι δεν πρόκειται να στηρίξει την κυβέρνηση αν φύγει ο Πάνος Καμμένος όταν έρθει προς κύρωση η συμφωνία στη Βουλή- κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές καθώς δεν θα υπάρχει κυβερνητική πλειοψηφία.

Σε συνέντευξη του στο iefimerida.gr και στον Βασίλη Πούλο, ο επικεφαλής του Ποταμιού κλήθηκε να απαντήσει στο πώς θα αντιδράσει, αν ο Πάνος Καμμένος καταψηφίσει τη συμφωνία που θα έρθει στη Βουλή και φύγει από την κυβέρνηση:

«Έχω πει την άποψή μου για τον κ.Καμμένο. Γελάνε και τα έδρανα της Βουλής όταν βάζει κόκκινες γραμμές. Αν πάντως φύγει ο κ.Καμμένος και οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση είναι σαφές ότι δεν υπάρχει κυβερνητική πλειοψηφία. Και πάμε σε εκλογές», είπε ο κος Θεοδωράκης.

Shares