Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Είναι ΝΤΡΟΠΗ να παραμένει δήμαρχος! Μπουτάρης: “Εγώ ζητάω απ’ τους μετανάστες να ΜΕΙΝΟΥΝ στην Ελλάδα”…

Είναι θλιβερό το ότι πολλοί Θεσσαλονικείς δεν έχουν αντιληφθεί πόσο επικίνδυνος είναι ο Γιάννης Μπουτάρης για την πόλη τους αλλά και τη χώρα γενικότερα.Το χειρότερο είναι ότι δεν πρόκειται για έναν πολιτικό που άλλα λέει και άλλα κάνει, αλλά για έναν άνθρωπο που ανοιχτά μιλάει για το μίσος του κατά των Ελλήνων, κατά της οικογένειας και της θρησκείας.

Αυτή τη φορά ο κ. Μπουτάρης μιλώντας σε συνέδριο της πρωτοβουλίας «6 Degrees» που διοργανώθηκε στα τέλη του περασμένου μήνα στο Τορόντο του Καναδά μίλησε για το προσφυγικό και ουσιαστικά τάχθηκε υπέρ του σχεδίου του Τοζρτζ Σόρος και των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης που θέλουν να διαλύσουν τα κράτη και τις συλλογικότητες.

Είπε χαρακτηριστικά στην τοποθέτησή του «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Ε.Ε. των 300 εκατομμυρίων (σ.σ. ο πραγματικός αριθμός είναι πάνω από 500 εκατομμύρια) δεν μπορεί να απορροφήσει 5 εκατομμύρια απελπισμένους ανθρώπους από αυτές τις περιοχές».

Στη συνέχεια δήλωσε πως νιώθει «ντροπή» για την κατάσταση στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και τόνισε πως «Εμείς στη Θεσσαλονίκη προσπαθούμε να τους πείσουμε να παραμείνουν στην Ελλάδα· τους θέλουμε, για πάρα πολλούς λόγους».

Μήπως, λοιπόν, δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και μερικές εβδομάδες συνεχώς λαθρομετανάστες κοιμούνται στο γρασίδι στην πλατεία Αριστοτέλους; Η εικόνα που είδαμε χθες βράδυ, προφανώς, δεν ήταν καθόλου τυχαία (βλ. ΕΔΩ σχετικό θέμα). Άλλωστε είναι και παράνομο αυτό που δήλωσε, αφού ο ρόλος του είναι να εφαρμόζει το νόμο κι όχι να καλεί στην παρανομία…

Shares