Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΔΙΚΑΙΩΣΗ του Κ. Βελόπουλου! ΗΠΑ-ΚΙΝΑ στα πρόθυρα σύγκρουσης… (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κίνα επέκρινε την Πέμπτη τις Ηνωμένες Πολιτείες για την απόφαση να μην την προσκαλέσει σε μια ναυτική άσκηση που φιλοξενείται από τις ΗΠΑ στον Ειρηνικό ωκεανό…απαντώντας στην στρατιωτικοποίηση των νήσων στην αμφισβητούμενη Νότια Σινική Θάλασσα.

“Η Κίνα έχει κυριαρχικά δικαιώματα στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας και δεν είναι ρεαλιστικό να χρησιμοποιήσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες αυτού του είδους τη δράση και να μας προκαλούν”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Λου Κανγκ.

Η Ουάσινγκτον έχει ανακαλέσει την πρόσκληση του κινέζικου ναυτικού να συμμετάσχει στις ασκήσεις του RIMPAC 2018, κάτι που πήρε πίσω μετά τη «στρατιωτικοποίηση» των αμφισβητούμενων νησιών του Πεκίνου στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας.

“Έχουμε ισχυρές αποδείξεις ότι η Κίνα ανέπτυξε πυραύλους κατά πλοίων, συστοιχίες πυραύλων επιφανείας-αέρος και ηλεκτρονικά συστήματα παρεμβολών στα αμφισβητούμενα νησιά Σπράτλι”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Πενταγώνου, ο συνταγματάρχης Κρις Λόγκαν.

Τα όσα συμβαίνουν επιβεβαιώνουν απολύτως τα όσα είπε πριν από μία εβδομάδα ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, σχετικά με την κόντρα των δύο μεγάλων υπερδυνάμεων, και τον υπόγειο πόλεμο που είναι σε εξέλιξη.

Δείτε τα όσα είχε πει στο παρακάτω βίντεο (από το 14.30 και μετά):

https://www.youtube.com/watch?v=QQkeY4mVx3o

Με πληροφορίες από Russia Today

Shares