Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ο Χριστοδουλόπουλος! Το Διαιτητικό θα αποφασίσει για τις ποινές…


Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών απέρριψε την προσφυγή της ΑΕΚ για οικονομική αποζημίωση, όσον αφορά την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από τον Ολυμπιακό, ενώ παρέπεμψε στο Διαιτητικό Δικαστήριο το ζήτημα των πιθανών ποινών.

Στο «φως» βρίσκεται ήδη το διατακτικό της απόφασης για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, στο οποίο αναφέρεται ότι απορρίφθηκε η προσφυγή της ΑΕΚ, μέσω της οποία αξίωνε χρήματα για τη μετεγγραφή του διεθνούς Έλληνα ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό.

Αντίθετα και όσον αφορά τις ποινές που ζητάει η ΑΕΚ για τον ίδιο τον 32χρονο εξτρέμ, αλλά και την ομάδα του Πειραιά, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε συμπαιγνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος είχε συμβόλαιο σε ισχύ με την Ένωση, το δικαστήριο παρέπεμψε την υπόθεση στο Διαιτητικό.

Όσον αφορά την απόρριψη της αποζημίωσης, η Επιτροπή θεωρεί άκυρο το συμβόλαιο της ΑΕΚ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, επειδή αυτό δεν κατατέθηκε και δεν επικυρώθηκε. Τονίζεται, μάλιστα, από την Επιτροπή ότι το συμβόλαιο καταρτίστηκε υπό τον όρο της αγοράς του ποδοσφαιριστή από την Βερόνα και θεωρεί ότι είναι de facto άκυρη η μονομερής ανανέωση.
sdna.gr

Shares