Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Δίκη ΠΑΡΩΔΙΑ! ΒΙΑΣΑΝ 16χρονη και το ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ μέσω του… μουσουλμανικού πολιτισμού: “Η γυναίκα δεν αξίζει ΤΙΠΟΤΑ”…

Μια δίκη-παρωδία πραγματοποιήθηκε στο Höhenkirchen-Siegertsbrunn της Γερμανίας για τον βιασμό ενός 16χρονου κοριτσιού από δύο Αφγανούς.Την Πέμπτη, η δίκη τους ξεκίνησε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μονάχου και διεκόπη αρκετές φορές επειδή οι λαθροεισβολείς κοιμήθηκαν αρκετές φορές δείχνοντας ασέβεια στο δικαστήριο.

Κάποια στιγμή, ο δικαστής Stephan Kirchinger δήλωσε οργισμένος: “Αν θέλετε να κοιμηθείτε, θα πρέπει να διακόψουμε τη δίκη”, απευθυνόμενος στον Walid P., έναν από τους υπόπτους.

Ο δικηγόρος τους, εξήγησε ότι τόσο οι άντρες όσο και το θύμα ήταν μεθυσμένοι, αλλά επίσης αναφέρθηκε και στον πολιτισμό τους, για να δικαιολογήσει τον βιασμό στης 16χρονης.

“Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι προέρχονται από μια διαφορετική κουλτούρα”, ανέφερε ο εμπειρογνώμονας. “Μια γυναίκα δεν αξίζει τίποτα και ο άνδρας αξίζει τα πάντα”, κατέληξε.

Ευτυχώς ο δικαστής κατέστησε σαφές ότι για αυτόν μόνο η κατανάλωση οινοπνεύματος θα μπορούσε να θεωρηθεί ελαφρυντικό, ενώ οι άνδρες αντιμετωπίζουν αρκετά χρόνια φυλάκισης.

Ο βιασμός του νεαρού κοριτσιού ήταν πρωτοσέλιδο σε όλη τη Γερμανία καθώς οι δύο άνδρες έγιναν δεκτοί στην πόλη ως πρόσφυγες και έζησαν στο τοπικό κέντρο ασύλου.

Shares