Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Δήλωση ΣΟΚ στα Σκόπια: “Αν μας ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ, δεν μπορούμε να κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ”…

Στα Σκόπια υπάρχει αυτό το διάστημα μεγάλος διχασμός λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών και η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη λόγω των Αλβανών που περιμένουν να εκμεταλλευτούν το χάος στο οποίο βρίσκεται η χώρα.Ένας Σκοπιανός στρατιωτικός, ο Στογιάντσο Ανγκέλοφ, ο οποίος συμμετείχε στις συγκρούσεις του 2001 στα Σκόπια, μίλησε για το πρόβλημα με τους Αλβανούς.

Χθες σας αναφέραμε την πρόταση Αλβανών των Σκοπίων για τη δημιουργία ομοσπονδίας και Αλβανικού κοινοβουλίου, το οποίο προκάλεσε σάλο στα Σκόπια:

ΣΕΙΣΜΟΣ στα ΒΑΛΚΑΝΙΑ! ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ τα ΣΚΟΠΙΑ… “ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΙΩΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ”…

Ο Ανγκέλοφ, αναφερόμενος στα σενάρια αυτά, δήλωσε πως “οι Αλβανοί που πολέμησαν το 2001 ζητούσαν δικαιώματα, τώρα πια, μιλούν για Μεγάλη Αλβανία”.

Στη συνέχεια αναρωτήθηκε τί θα μπορούσαν να κάνουν τα Σκόπια σε περίπτωση που οι Αλβανοί έκαναν επίθεση στη χώρα:

“Τι θα κάνουμε εμείς; Θα στείλουμε τα τανκς που δεν έχουμε; Θα σηκώσουμε τα αεροσκάφη που δεν έχουμε; Ή τους στρατιώτες που δεν υπάρχουν από τότε που καταργήθηκε η υποχρεωτική θητεία;”.

Με λίγα λόγια ο Σκοπιανός παραδέχτηκε ότι οι Σκοπιανοί είναι ανίκανοι να αντιδράσουν σε οποιαδήποτε ενδεχόμενη επίθεση. Μην ξεχνάμε πάντως ότι αυτά γίνονται στο πλαίσιο προπαγάνδας των Αμερικανών, οι οποίοι θέλουν να πείσουν τους Σκοπιανούς πόσο “ανάγκη” έχουν το ΝΑΤΟ στη χώρα…
Με πληροφορίες από Βαλκανικό Περισκόπιο

Shares