Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Δήλωση “ΣΕΙΣΜΟΣ” του Μαραντόνα: «Θα έλεγα στον Μέσι να μην ξαναπαίξει στην Εθνική»…

Ασπίδα στον Λιονέλ Μέσι ύψωσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην Clarin, θεωρεί άδικη την κριτική που ασκείται στον ηγέτη της Μπαρτσελόνα και θα τον συμβούλευε να μην αγωνιστεί ξανά με την εθνική Αργεντινής. «Τι θα έλεγα στον Μέσι; Να μην ξαναπαίξει στην εθνική ομάδα. Να αποσυρθεί. Χάνει η Κ15 και φταίει ο Μέσι, δεν τους αρέσει το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα της Αργεντινής και φταίει ο Μέσι. Για όλα φταίει ο Μέσι. Θα του έλεγα, λοιπόν, να μην ξαναπάει. Να δούμε πώς θα το αντέξουν. Να δούμε αν είναι πραγματικοί άνδρες. Θα μου άρεσε να τον δω να μας λέει να πάμε να γα@@@@με. Δεν φταίει αυτός που δεν είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές. Μπορεί να έχουμε αποθέσει όλες μας τις ελπίδες σε εκείνον, αλλά δεν είναι δική του ευθύνη αν εμείς ποντάρουμε στον ιππόδρομο ότι θα βγει το άλογό μας πρώτο και τελικά τερματίζει όγδοο», δήλωσε ο Μαραντόνα.

Παράλληλα ο θρύλος του ποδοσφαίρου εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του στην επιλογή του Λιονέλ Σκαλόνι ως υπηρεσιακού (μέχρι νεωτέρας) προπονητή.

«Είναι και μοιάζει ηλίθιος. Αφήνει το 10 κενό περιμένοντας τον Μέσι. Είναι καλό παιδί, αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί την εθνική ομάδα. Πέρασαν τόσα ονόματα από τον πάγκο και έφαγαν τα μούτρα τους και βάζουν τον Σκαλόνι; Ο ίδιος λέει πως είναι έτοιμος. Συγγνώμη, αλλά πώς, όταν δεν έχεις πετύχει ούτε γκολ με την Αργεντινή; Δεν θέλω να τον προσβάλω, σαν άνθρωπος είναι μια χαρά, μπορούμε να πάμε για μπάρμπεκιου, αλλά όχι και προπονητής της εθνικής!», είπε.
sport-fm.gr

Shares