Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

ΒOΜΒΑ! Λένε ψέματα για τους 2 στρατιωτικούς! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ…

Συγκλονισμένη η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί το θρίλερ με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται φυλακισμένοι στην Τουρκία.

Το ερώτημα που πλανάται πάνω από τα κεφάλια τους έχει να κάνει με το αν συνελήφθησαν επειδή εισήλθαν σε τουρκικό έδαφος ή αν οι Τούρκοι μπήκαν εντός του ελλαδικού χώρου και έστησαν ενέδρα.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι γείτονες μας παραβίασαν- κατά συνήθη τακτική- τα χερσαία σύνορα και δεν ισχύει το ενδεχόμενο οι δύο άντρες να βρέθηκαν στο τουρκικό έδαφος. Μάλιστα, ακόμα και ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μανούσος Παραγιουδάκης ανέφερε ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ισχύσει το σενάριο της κατά 253 μέτρα παραβίασης των συνόρων από έναν ανθυπολοχαγό και έναν λοχία που έκαναν μια περιπολία ρουτίνας και είναι έμπειροι.

Οι στρατιωτικοί ακολούθησαν ίχνη που ήταν από την Eλλάδα προς την Τουρκία, άρα αποκλείεται να ήταν λαθρομεταναστών γιατί αυτοί μπαίνουν από την Τουρκία προς τη χώρα μας, οπότε τα ίχνη θα ήταν από την αντίθετη πλευρά.

Με βάση αυτό, μπορούμε να μιλάμε –πάντα με επιφύλαξη- για καθαρή καταπάτηση των Τούρκων, οι οποίοι «βόλταραν» στην ελληνική πλευρά και αποχώρησαν…

Ακόμα, η ελληνική πλευρά θα έπρεπε ήδη να είχε εξετάσει το ίχνος του ενός υπηρεσιακού κινητού που βρέθηκε στην κατοχή των δύο στρατιωτικών, ώστε να φανεί η αλήθεια…

Ωστόσο, όπως φάνηκε και από την επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΣ, η ελληνική πλευρά «γέρνει» προς το τουρκικό αφήγημα, αφού η ανακοίνωση περιέχει τη φράση «…φέρεται να εντοπίστηκε από τουρκική περίπολο, σε τουρκικό έδαφος».

Shares