Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Βρετανίδα πολιτικός: “Η Ευρώπη να χτίσει ΤΕΙΧΗ σε Αφρική κι Ευρώπη για να προστατευτεί από την ΕΙΣΒΟΛΗ 6 εκατομμυρίων μεταναστών”…


Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να οικοδομήσει «χιλιάδες μίλια τείχη» σε ολόκληρη τη Βόρεια Αφρική και στα σύνορα της Ευρώπης για να σταματήσει το κύμα…
περισσότερων από έξι εκατομμυρίων λαθρομεταναστών που περιμένουν να εισέλθουν στην Ευρώπη, υποστήριξε η λαϊκή ανεξάρτητη βουλευτής Janice Atkinson.

Προτείνοντας μερικές από τις πιο ριζοσπαστικές πολιτικές που έχει θέσει οποιοσδήποτε Βρετανός πολιτικός, η Janice αναφέρει ότι το BBC και τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη ενθαρρύνονται από τους «λαθρεμπόρους των ΜΚΟ» να διαδώσουν το «επικίνδυνο και ανόητο» μύθο ότι οι λαθρομετανάστες μειώνονται.

“Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Αριστεράς δημιουργούν την επικίνδυνη και ανόητη αφήγηση ότι οι αριθμοί μετανάστευσης μειώνονται” είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η Βρετανίδα πολιτικός δήλωσε: “Σε μια προσπάθεια να χαρτογραφηθούν οι ρωγμές της Ε.Ε. και να αντιμετωπιστούν οι σαρωτικές εξελίξεις των λαϊκιστικών κομμάτων σε Ιταλία, Αυστρία, Γαλλία και Γερμανία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Αριστεράς δημιουργούν την επικίνδυνη και ανόητη αφήγηση ότι οι αριθμοί μετανάστευσης μειώνονται”.

“Αυτό δεν είναι αλήθεια – είναι ένας μύθος που διαδίδεται σκόπιμα από τους λαθρεμπόρους που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους, οι λαθρέμποροι των ΜΚΟ που εργάζονται άμεσα κατά των κυβερνήσεων και των λαών της Ευρώπης” θα συνεχίσει.

“Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν περίπου 6,6 εκατομμύρια άνθρωποι σε χώρες μέσα και γύρω από τη Μεσόγειο, όλοι περιμένουν την ευκαιρία τους να μπουν στην Ευρώπη, με οποιονδήποτε τρόπο. Βοηθούν και ενθαρρύνονται από τη βιομηχανία ανθρωπίνων δικαιωμάτων μέσω ανεξάρτητων ΜΚΟ” θα καταλήξει η Βρετανίδα πολιτικός.
Με πληροφορίες από Voice of Europe

Shares