Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

ΒΟΜΒΑ του Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ …

Μετά τον Real97.8 o Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ εμφανίστηκε στην τηλεόραση του Σκάι και την εκπομπή ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ. Η εκπομπή ξεκίνησε φυσικά με το θέμα της απέλασης των Ρώσων διπλωματών όπου ο Κ. Βελόπουλος έδωσε όλο το παρασκήνιο των τελευταίων ημερών.
Έμφαση δόθηκε στα Εθνικά Θέματα. Πέρα από την πολιτική του Ερντογάν με τους συλληφθέντες Έλληνες στρατιωτικούς, ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στηλίτευσε το γεγονός πως ούτε φέτος θα λειτουργήσει η Παναγία Σουμελά, ούτε η Σχολή της Χάλκης λειτουργεί ενώ πιέζει σε όλα τα μέτωπα. Μάλιστα ο Κ. Βελόπουλος απόρησε με τη στάση της Ελλάδας που ανοίγει μέτωπο και με την Αλβανία όταν η κατάσταση με τα Σκόπια είναι κακή και οι Τούρκοι πιέζουν.
Τόνισε δε τον κίνδυνο που δημιουργούμε για δημιουργία «Κερκόπορτας» στο Καστελόριζο (στη Μεγίστη) αν δεχτούμε τα διαπόντια νησιά του Ιονίου να μη δημιουργούν ΑΟΖ.
Τέλος τόνισε, με αφορμή το νέο κόμμα του Δ. Καμμένου, πως η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ απευθύνεται σε Έλληνες πατριώτες ασχέτως ιδεολογικής αφετηρίας κι όχι μόνο σε δεξιούς πολίτες.

Θυμίζουμε επίσης την ραδιοφωνική εμφάνιση του Κ.Βελόπουλο στο Νίκο Χατζηνικολάου και τον RealFm (EΔΩ)

Shares