Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΒΟΜΒΑ! Ο Κ. Βελόπουλος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ εναντίον Μπουταρη;

Έντονα συζητείται μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Κυριάκου Βελόπουλου, για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ή για τον δήμο της Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.Σας παραθέτουμε το σχετικό ρεπορτάζ του Στάθη Παλαιολόγου από το press-gr.com:

Ανατροπές και διεργασίες φέρνουν οι τελευταίες εξελίξεις ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα. Αφενός λόγω του θέματος Μπουτάρη και των διαστάσεων που έχει πάρει και αφετέρου λόγω των έντονων κραδασμών και παρενεργειών από τη συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων, πολλά στελέχη της ΝΔ πιέζουν -σύμφωνα με πληροφορίες- τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο να θέσει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ή για τον δήμο της Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ειδικά μάλιστα για τον δήμο, πολλοί προσθέτουν ότι υπάρχει ένας ακόμη λόγος να το κάνει καθώς η ΝΔ προκειμένου να “πριμοδοτήσει” τον Γ. Μπουτάρη σκέφτεται να δώσει το χρίσμα στον πρώην υφυπουργό Γ. Ορφανό που είναι μια αδύνατη υποψηφιότητα και θα χάσει.

Υ.Γ.: Το voicenews.gr επικοινώνησε με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και ζητήσαμε να σχολιάσει το παραπάνω δημοσίευμα.

Όπως μας επιβεβαίωσε, κύκλοι κάνουν λόγο για υποψηφιότητα και ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ δέχεται πιέσεις να θέσει υποψηφιότητα ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ώστε να «τσακίσει» τον Γιάννη Μπουτάρη.

Ωστόσο, προτεραιότητα για τον Κυριάκο Βελόπουλο είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.

Shares