Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Δείτε γιατί ο Θεοδωράκης θα ψηφίσει ΝΑΙ για τα Σκόπια…

Κάποιοι συνεχίζουν να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν το πόσο εγκληματική είναι η συμφωνία των Πρεσπών και τα προβλήματα που θα μας προκαλέσει πολύ σύντομα.Οι Σκοπιανοί όσο περνάνε τα χρόνια τόσο αυξάνουν την προπαγάνδα τους σε όλη την Ευρώπη σχετικά με τη δήθεν καταπίεση “Μακεδόνων” στη βόρεια Ελλάδα.

Για τέτοιου είδους προπαγάνδα πάντοτε η τέχνη ήταν ο καλύτερος φερετζές. Όπως αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung υπάρχει “μακεδονική” μειονότητα η οποία καταπιέζεται στα χωριά της Βορείου Ελλάδος. Ένας εξ αυτών είναι ο Dine Doneff, ο οποίος θα παρουσιάσει σε συναυλία στο Μόναχο “μακεδονικά” τραγούδια.

Το ρεπορτάζ αναφέρει μεταξύ άλλων πως τα «τραγούδια της μακεδονικής μειονότητας» θα παρουσιαστούν σε μορφή βαλκανικής τζαζ όπερας υπό την συνοδεία επτά τραγουδιστών και επτά μουσικών (αλήθεια, οι μουσικοί θα είναι Έλληνες;), στην οποία μάλιστα θα είναι ενσωματωμένο το φωτογραφικό υλικό από χωριό της Έδεσσας, το οποίο οι Σλάβοι αποκαλούν Ρούσιλβο.

Να θυμίσουμε ότι αυτούς τους ανθρώπους στήριζε μέσω των εκπομπών του ο Σταύρος Θεοδωράκης και είναι λογικό σήμερα να θέλει να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Οι κόποι του απέδωσαν καρπούς:

Shares