Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΒΙΑ ΚΙ ΑΝΟΜΙΑ! Τρόμος στην Αθήνα από δύο εκτελέσεις σε Ομόνοια και Μοσχάτο….

Η πρώτη σημειώθηκε σε καφετέρια στην οδό Κρήτης με θύμα έναν Αλβανό – Στη δεύτερη δολοφονία το θύμα πυροβολήθηκε πισώπλατα ενώ περπατούσε σε πεζοδρόμιοΔύο νέες δολοφονίες σε Ομόνοια και Μοσχάτο σημειώθηκαν με διαφορά λίγων ωρών κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Αθήνα εντείνοντας το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών.

Η πρώτη χρονικά δολοφονία σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Τετάρτης σε καφετέρια στην οδό Κρήτης 43 στην Ομόνοια με θύμα έναν Αλβανό.

Κατά τις πληροφορίες το θύμα καθόταν με πλάτη στην τζαμαρία της καφετέριας όταν δέχθηκε τα πυρά του ενός εκ των δύο εκτελεστών του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα δέχθηκε τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς.

Η δεύτερη χρονικά δολοφονία έγινε περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Μοσχάτο.

Θύμα, όπως μετέδωσε το Open, είναι ένας 48χρονος Έλληνας τον οποίο πυροβόλησαν ενώ περπατούσε στο πεζοδρόμιο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο δολοφόνος πυροβόλησε τον 48χρονο στο κεφάλι και την πλάτη με τους αστυνομικούς να συλλέγουν πέντε κάλυκες από 9αρι πιστόλι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 48χρονος που ήταν πατέρας δύο παιδιών και έμενε στου Ρέντη, εργαζόταν ως σεκιούριτι.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται τις δύο υποθέσεις εξετάζουν όλα τα σενάρια με βασικότερα αυτά του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

 

Πρώτο Θέμα

Shares