Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Αυτό είναι το μεγάλο ΚΟΛΠΟ της Μόριας! Αυτό είναι το ΥΠΟΥΛΟ σχέδιο…

Εδώ και πολύ καιρό σας γράφουμε ότι υπάρχει βρόμικο σχέδιο κατά της Ελλάδος για την εκ των έσω άλωση, από την αθρόα λαθρομετανάστευση με δικαιολογία το προσφυγικό.Μετά την προ ημερών είδηση ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ετοιμάζεται να μεταφέρει 2.000 λαθρομετανάστες-πρόσφυγες από τη Λέσβο στην υπόλοιπη Ελλάδα, ήρθε τώρα και η Διεθνής Αμνηστία να ζητήσει άμεση μεταφορά των λαθροπροσφύγων από τα νησιά στο εσωτερικό της χώρας μας.

Συγκεκριμένα ο γ.γ. της Διεθνούς Αμνηστίας δήλωσε ότι: «Η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να μεταφέρει άμεσα τους πρόσφυγες από τα νησιά στην ενδοχώρα. Ο χειμώνας πλησιάζει και πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι άνθρωποι πέθαναν στις σκηνές τους πέρσι στη Μόρια. […] Ο καλύτερος τρόπος να λύσεις αυτό το ζήτημα που επικρατεί τώρα στα νησιά, είναι να μετακινήσεις τους ανθρώπους. Εξαιτίας της γραφειοκρατίας όμως δημιουργούνται πολλά προβλήματα».

Πρόκειται για το σχέδιο το οποίο σας έχουμε αναφέρει ξανά: Περιμένεις πρώτα τα πράγματα να φτάσουν στο απροχώρητο, και μετά εμφανίζεις τις ιδεολογικές επιλογές σου ως επιτακτική ανάγκη «για το καλό όλων».

Υ.Γ. Μην ξεχνάμε, επιπλέον, ότι ανάμεσα στους λαθρομετανάστες βρίσκονται και πολλοί τζιχαντιστές. Δείτε ΕΔΩ την είδηση που όλοι έκρυψαν.

Shares