Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Αυτή η φωτογραφία προκάλεσε ΣΑΛΟ! Τελικά έχει σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Σόρος;… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ- Σόρος. Το θέμα ανακίνησε ο «απασφαλισμένος» Πάνος Καμμένος, που ούτε λίγο-ούτε πολύ φέρεται να είπε εντός Υπουργικού Συμβουλίου, ότι το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα χρηματοδοτείται από τον Τζορτζ Σόρος.Τελικά, κανείς δεν άκουσε τίποτα, κανείς δεν είδε τίποτα, κανείς δεν κατάλαβε τίποτα, πρακτικά δεν υπάρχουν, ο Καμμένος κατάπιε τη γλώσσα του και η μοναδική μαρτυρία, αυτή του Κοτζιά, περιθωριοποιήθηκε από τον παντοδύναμο μηχανισμό κυβερνητικής προπαγάνδας, που δια στόματος Ζαχαριάδη χαρακτήρισε τη συζήτηση «ψεκασμένη».

Υπάρχει, όμως, φωτιά σ’όλον αυτόν τον καπνό;

Η αλήθεια είναι ότι το σύστημα Σόρος έχει όντως ενδιαφερθεί έμπρακτα για την υπόθεση ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και αυτό αποδεικνύεται από τα ταξίδια του πρωθυπουργού στην Αμερική την εποχή προ προαλειφόταν για κυβερνήτης της Ελλάδας από τις δυνάμεις εκείνες που ήλπιζαν πως είχαν βρει τον άνθρωπο  που θα εξυπηρετήσει την ατζέντα τους.

Συγκεκριμένα, εκτός από διευκολύνσεις που παρασχέθηκαν στο ταξίδι του Τσίπρα στις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο του 2013, όταν ο Αλέξης πρωτοσυναντήθηκε με το State Department και πάτησε πόδι στο Brookings, ενδιαφέρον από την πλευρά Σόρος εκδηλώθηκε επί αμερικανικού εδάφους και το 2015.

Τότε, στη Νέα Υόρκη και το ξενοδοχείο Sheraton, σε εκδήλωση του Clinton Global Initiative, όταν ο πρωθυπουργός έκανε την Ελλάδα για άλλη μια φορά ρεζίλι προσπαθώντας να καταλάβει τι του έλεγε ο Μπιλ Κλίντον και να αρθρώσει μιαν απάντηση της προκοπής, μέσα στην αίθουσα είχε σπεύσει για να παρακολουθήσει το «πουλέν» του ο ίδιος ο Τζορτζ Σόρος!

Μάλιστα, ο ζάπλουτος πλανητικός παράγων, που ίσως είναι ένας από τους πιο πολυάσχολους ανθρώπους στον κόσμο, όταν σταμάτησαν να παίρνουν οι κάμερες είχε μια κατ’ιδίαν συνομιλία τόσο με τον Έλληνα πρωθυπουργό, όσο και με τον Έλληνα Ρισελιέ, Νίκο Παππά, ενώ έσπευσαν να του υποβάλουν τα σέβη τους Σταθάκης και Γεροβασίλη.

Δια του λόγου το αληθές, η φωτογραφία που τραβήχθηκε από τις λίγες θέσεις του ακροατηρίου της κλειστής εκείνης εκδήλωσης. Αλήθεια,μ πηγαίνει γενικώς ο Σόρος να παρακολουθεί εκδηλώσεις στις οποίες δεν έχει κάποιο προσωπικό συμφέρον; Η ερώτηση είναι ρητορική και δεν χρήζει απαντήσεως.

mc-404.jpgmeaculpa.gr

Shares