Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Αυτή η “Εθνική Ισπανίας” παίρνει και το… ΜΟΥΝΤΙΑΛ!Το πιο διάσημο… ντεκολτέ της χώρας…

Δείτε τις πόζες της καλλονής από την Βαρκελώνη, που… κολάζουν το InstagramΗ Eva Padlock είναι γνωστό μοντέλο από την Ισπανία, που έχει καταφέρει με τις… πικάντικες και τολμηρές φωτογραφίες της στο Instagram, να μην αφήνει σε ησυχία τον αντρικό πληθυσμό. Οι ακόλουθοί της φτάνουν και ξεπερνούν τις 600.000, αποδεικνύοντας του λόγου το αληθές.

Με τις ζουμερές καμπύλες και τις αισθησιακές πόζες της, αποτελεί μία από τις απόλυτες αντρικές φαντασιώσεις, ενώ ποζάρει συχνά-πυκνά για δημοφιλή περιοδικά και συμμετέχει και σε καμπάνιες οίκων μόδας.

Ανατρέχοντας στο «book» της, διαβάζουμε ότι η Eva Padlock γεννήθηκε στις 13 Μαΐου του 1984 και μεγάλωσε στην Βαρκελώνη. Σπούδασε εσωτερική διακόσμηση στο «Escola Massana», αλλά την κέρδισε η σόουμπιζ, αφού έχει το… απόλυτο σώμα με υπέροχο μπούστο, που το προβάλλει σε κάθε ευκαιρία.

Μεταξύ άλλων, έχει ποζάρει για πολύ γνωστές εταιρείες, όπως οι Marciano, Monster Energy και Guess. Το… ταλέντο της το έχει αναγνωρίσει ακόμα και το περίφημο «Sports Illustrated», που της έχει κάνει αφιέρωμα. Οι δε τελευταίες της φωτογραφίες, που ανέβασε στο Instagram, σχεδόν γυμνή στο κρεβάτι της, είναι ικανές να προκαλέσουν… καρδιακά επεισόδια.

Απολαύστε την:

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Shares