Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Απροκάλυπτα ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ρεπορτάζ στα ελληνικά δελτία ειδήσεων! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ…

Ένα απροκάλυπτα φιλοαμερικανικό ρεπορτάζ έκανε σήμερα το βράδυ ο τηλεοπτικός σταθμός του Άλφα, και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος.Ο κ. Βερύκιος μιλώντας για την τουρκική οικονομική κρίση και τα ελληνοτουρκικά, υποστήριξε ότι ο Ερντογάν φοβάται τη μεγάλη αμερικανική και ΝΑΤΟϊκή παρουσία στην Ελλάδα, στη λογική ότι με όλα όσα πράττει θα στρέψει τους συμμάχους εναντίον του.

Φυσικά η ιστορία και η πραγματικότητα μας δίνουν μια πολύ διαφορετική εικόνα. Πολλές φορές η Τουρκία έκανε επιθετικές ενέργειες εναντίον της Ελλάδος, όπως στα Σεπτεμβριανά το 1955 και το πογκρόμ κατά των Ελλήνων της Πόλης, στην Κύπρο και στα Ίμια. Με λίγα λόγια ό,τι και να κάνει η Τουρκία στο τέλος, στην κρίσιμη στιγμή οι ΗΠΑ “κρεμμάνε” την Ελλάδα και στηρίζουν τους φίλους τους τους Τούρκους.

Με λίγα λόγια για άλλη μια φορά εθελοτυφλούμε και αρνούμαστε να δούμε την πραγματικότητα, δημιουργώντας ψευδείς ελπίδες στον ελληνικό λαό ότι οι Αμερικανοί είναι στο πλευρό μας. Ο κ. Βερύκιος δεν είναι η μοναδική περίπτωση δημοσιογράφου που υιοθετεί τέτοια θέση, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι σκέφτονται με τον τρόπο αυτό κι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είναι απλώς ένα παράδειγμα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα όσα είπε ο Δήμος Βερύκιος αλλά και το σχόλιο του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκου Βελόπουλου, για τα όσα ειπώθηκαν:

Shares