Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Πιάστηκαν 100 τρομοκράτες του ISIS σε καραβάνι χιλιάδων ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ…

Σε μια εκπληκτική αποκάλυψη ο πρόεδρος της Γουατεμάλας ανακοίνωσε στη μεγαλύτερη εφημερίδα της χώρας πριν λίγες μέρες ότι περίπου 100 τρομοκράτες του ISIS έχουν συλληφθεί στο φτωχό έθνος της Κεντρικής Αμερικής.Ένα μεταναστευτικό καραβάνι γεμάτο με χιλιάδες ανθρώπους κυρίως από την Ονδούρα κατέστρεψε τη συνοριακή πύλη στη Γουατεμάλα και εισέβαλε στα σύνορα με το Μεξικό την Παρασκευή.

Ο πρόεδρος της Γουατεμάλας ανακοίνωσε ότι η χώρα συνέλαβε περίπου 100 τρομοκράτες του ISIS.

”Ο Γραμματέας Κοινωνικής Επικοινωνίας της Προεδρίας, Αλφρέντο Μπρίτο, ανέφερε ότι τα δεδομένα σχετικά με αυτές τις συλλήψεις είναι “προστατευμένες πληροφορίες της Εθνικής Ασφάλειας”.

Σύμφωνα με το Judicial Watch ”αρκετοί από τους τρομοκράτες ήταν Σύριοι που πιάστηκαν με ψεύτικα έγγραφα, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Γουατεμάλας. Στην ίδια εκδήλωση, ο Πρόεδρος Μοράλες αποκάλυψε επίσης ότι οι αρχές της Γουατεμάλας έπιασαν πάνω από 1.000 γκάγκστερς, συμπεριλαμβανομένων μελών της MS-13.”

Την Τετάρτη, το καραβάνι των μεταναστών της Ονδούρας έφτασε τα 4.000 άτομα, καθώς πλησίασε τα σύνορα Γουατεμάλας-Μεξικού, παρά τις προειδοποιήσεις του Αμερικανού προέδρου Τραμπ ότι θα διακόψει την βοήθεια από τις ΗΠΑ.

Το καραβάνι ξεκίνησε με περίπου 1.300 άτομα και μεγάλωνε καθώς προχωρούσε στη Γουατεμάλα.

Ο πρόεδρος Τραμπ απείλησε να στείλει το στρατό στα νότια σύνορα για να σπρώξει πίσω το μεταναστευτικό καραβάνι.

offtherecord.net.gr

Shares