Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Οι Αλβανοί ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ Έλληνες κι εμείς… ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ τα εδάφη τους…

Με αφορμή την ψυχρή δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στην Βόρειο Ήπειρο από την αλβανική αστυνομία, υπήρξαν φωνές που μίλησαν για αντίποινα κατά της Αλβανίας.Δεν το γνωρίζουν πολλοί, όμως εδώ και περίπου 4 μήνες υπογράφτηκε μια συμφωνία με την οποία η Ελλάδα όχι μόνο δεν αποτελεί απειλή για τα Τίρανα αλλά έχει δεσμευτεί να τα προστατεύει.

Συγκεκριμένα, στις αρχές Ιουλίου του 2018 έγινε μια συμφωνία μεταξύ Αλβανίας-Μαυροβουνίου με την οποία Ελλάδα και Ιταλία θα προστατεύουν με μαχητικά αεροπλάνα τον εναέριο χώρο των δύο χωρών.

«Η συμφωνία θα επιτρέψει σε ελληνικά και ιταλικά μαχητικά που θα προστατεύουν τον εναέριο χώρο του Μαυροβουνίου, να περνούν ελεύθερα πάνω από τα σύνορα του Μαυροβουνίου και της Αλβανίας κατά τη διάρκεια της αποστολής αεροπορικής επιτήρησης. Έτσι, η διεκπεραίωση της αποστολής θα διευκολυνθεί ιδιαιτέρως για την ελληνική και την ιταλική αεροπορία», είχε αναφέρει το υπουργείο αμύνης του Μαυροβουνίου σε ανακοίνωσή του.

Με λίγα λογία η Ελλάδα σήμερα είναι πυλώνας… σταθερότητος και ασφάλειας για τους Αλβανούς, τη στιγμή που αυτοί δολοφονούν Έλληνες βορειοηπειρώτες.

Shares