Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΡΑΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! “ΚΩΔΙΚΟΣ ΒΑΝΚ”…

Οι πρόσφατες εξελίξεις στις ελληνοαλβανικές σχέσεις, έστρεψαν την προσοχή μας στον Έντι Ράμα και τη σύζυγό του Λίντα. Φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι αποφασίσαμε να κοιτάξουμε και τη σύζυγό του. Βλέπετε τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Θα σας παραθέσουμε στοιχεία για την ABI BANK (American Bank of Investments SA. Η πλήρης ονομασία).

Βλέπετε στις 02/02/2018 η ΑΒΙ αγόρασε το παράρτημα της Εθνικής Τράπεζας στην Αλβανία.

«Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ συνήψε οριστική σύμβαση πώλησης, της κατά 100% θυγατρικής της, Banka NBG Albania ShA με την American Bank of Investments SA.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης της ΕΤΕ και σύμφωνα με τις σχετικές δεσμεύσεις προς τη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Η συναλλαγή έχει θετική επίδραση στο δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας CET 1 της ΕΤΕ (με βάση το τρίτο τρίμηνο του 2017), ενώ υπόκειται στις συνήθεις κανονιστικές και λοιπές εγκρίσεις, συμπεριλαμβανομένων εγκρίσεων από (i) την Κεντρική Τράπεζα της Αλβανίας, (ii) την Επιτροπή Ανταγωνισμού της Αλβανίας.
Η εταιρεία UBS Limited ενεργεί ως αποκλειστικός χρηματοοικονομικός σύμβουλος της ΕΤΕ αναφορικά με τη συναλλαγή, ενώ οι εταιρείες Freshfields Bruckhaus Deringer LLP και CR Partners ενεργούν ως διεθνείς και τοπικοί νομικοί σύμβουλοι αντίστοιχα.
Η εταιρεία Κεραμεύς & Συνέταιροι ενεργεί ως νομικός σύμβουλος της ABI.»
ΠΗΓΗ

Στο διοικητικό συμβούλιο της ΑΒΙ (ΠΗΓΗ) η σύζυγος του Ράμα Λίντα έχει εξέχουσα θέση αφού είναι μέλος αυτού αλλά είναι και σύζυγος του Πρωθυπουργού. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ΑΒΙ έχει κατηγορηθεί από τον αντιπολιτευόμενο τύπο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος που προέρχεται από εγκληματικές δραστηριότητες.
Παραθέτουμε.

«Σύμφωνα με την αντιπολιτευόμενη εφημερίδα Ριλίντια Ντεμοκρατίκε, στο τραπεζικό σύστημα της Αλβανίας υπάρχουν 16 τράπεζες, αλλά μόνον μία εξ αυτών προέρχεται από μια Offshore, η Abi Bank. Η τράπεζα, μέσω του δαιδαλώδους συστήματος των offshore, εμπλέκεται σε οργανωμένο σχέδιο της κυβέρνησης για ξέπλυμα μαύρου χρήματος άνω των $5 δις δολαρίων, που προέρχεται από παράνομες δραστηριότητες και διακίνηση ναρκωτικών, τις οποίες διευκολύνει το καθεστώς Ράμα.» ΠΗΓΗ

Πώς γίνεται το ξέπλυμα; Aπό ένα δαιδαλώδες σύστημα:
«Η Αμερικανική Τράπεζα Επενδύσεων (αγγλικά ABI) κατέχει το 100 τοις εκατό από ένα χρηματοπιστωτικό ταμείο που ονομάζεται Tranzit sh.p.k.. Αλλά αυτό ανήκει σε τρεις μετόχους, ένας αλβανός πολιτης με το όνομα Andi Ballta και άλλα δύο ταμεία: NCH Balkan Fund και New Century Holding.
Και τα δύο αυτά ταμεία, τα οποία κατέχουν το 70% της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας, είναι εγγεγραμμένα στον φορολογικό παράδεισο των νήσων Κέιμαν.
Η «NCH Balkan Fund, L. Ρ.» είναι εταιρεία περιορισμένης ευθύνης και είναι εγγεγραμμένη στις νήσους Κέιμαν με αριθμό μητρώου MC-15214.
Στον ίδιο φορολογικό παράδεισο των νήσων Κέιμαν έχει καταχωρηθεί και η άλλη εταιρεία που είναι στην κοινή ιδιοκτησία της Tranzit sh.pk.»
(ΠΗΓΗ ditorja.net)

Αξίζει επίσης να τονίσουμε πως «επέκταση της ABI Bank έχει προκαλέσει την αντίδραση του ΔΝΤ, το οποίο εξέφρασε την ανησυχία του για τις πρόσφατες εξελίξεις στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της γειτονικής χώρας, προτρέποντας την Τράπεζα της Αλβανίας να μην επιτρέπει στις τράπεζες να συγκρούονται για συμφέροντα.» ΠΗΓΗ.

Υπογραμμίζουμε πως η Λίντα Ράμα ήταν συνιδρύτρια και ερευνήτρια στο Human Development Promotion Centre (HDPC) (ΠΗΓΗ) , ένα Αλβανικό think tank το οποίο και λάμβανε χρηματοδότηση από το Open Society Foundation, του Τζωρτζ Σόρος.


Όλα αυτά τι σχέση έχουν με την Ελλάδα;
Απώτερος στόχος του καθεστώτος Ράμα, περί καθεστώτος πρόκειται, είναι ο απόλυτος έλεγχος του τραπεζικού συστήματος της Αλβανίας. Μέσω αυτού εκτός από τα κέρδη από παράνομες δραστηριότητες μπορεί και να ελέγξει και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Αλβανία.
Παράλληλα εξάπτει τα πάθη των Αλβανών στην Ελλάδα.

Κατάπτυστο αλβανικό ρεπορτάζ! Αμαυρώνουν τη μνήμη του Κατσίφα συγκρίνοντας τον με…Αλβανούς…

Με ψευδαισθήσεις ζει ο Γλέζος: Έλληνες και Τούρκοι πρέπει να συνυπάρξουν… (ΒΙΝΤΕΟ)

Φανταστείτε (τώρα ειδικά που τα capital controls έχουν χαλαρώσει κι άλλο) να γίνει μία μαζική έξοδο συναλλάγματος από την Ελλάδα στην Αλβανία.

Στην ουσία ο Ράμα θα μπορεί να χτυπήσει το χρηματοπιστωτικό μας μέσω των τραπεζών και φυσικά με τις ευλογίες του Τζωρτζ Σόρος, ο οποίος έχει δείξει πως επιθυμεί ισχυροποίηση της Αλβανίας και των Σκοπίων…

Τώρα αν κάποιοι πιστεύουν ότι υπερβάλλουμε, θυμηθείτε αυτό.

Όταν ο Ν. Φάρατζ τα “ΕΧΩΣΕ” ΑΓΡΙΑ στην Ε.Ε.: “Οι Βρυξέλλες ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ από τον Τζορτζ Σόρος”… (ΒΙΝΤΕΟ)

Shares