Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Νέα ΜΑΡΤΥΡΙΑ για την 21χρονη φοιτήτρια: Είχε ΒΙΑΣΤΕΙ και βιντεοσκοπηθεί 1 χρόνο πριν…

«Η Ελένη είχε βιαστεί και βιντεοσκοπηθεί από τρία άτομα», αναφέρει φίλη της νεαρής φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο.Στη συνέχεια, όπως σημειώνει η φίλη της, μία εβδομάδα μετά η Τοπαλούδη, συνοδευόμενη από τρεις φίλες της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου η κοπέλα να καταγγείλει το βιασμό. Σύμφωνα με τη φίλη της Τοπαλίδου, η απάντηση που έλαβαν από την αστυνομία ήταν η ακόλουθη: “Τώρα είναι αργά”.

Σημειώνεται πως η εκπομπή “Μαζί σου¨στο ΣΚΑΪ απευθύνθηκε στην αστυνομία της Ρόδου η οποία διέψευσε το περιστατικό.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του λιμενικού, στην θάλασσα βρέθηκε το σίδερο με το οποίο χτύπησαν την άτυχη Ελένη ενώ παράλληλα, βρέθηκαν και τα ρούχα της.

Οι αρχές έχουν στην κατοχή τους φορητούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα τα οποία εξετάζονται.Οπως ανακοίνωσε ο αρχηγός του Λιμενικού οι δράστες φαίνεται να ομολόγησαν κατευθείαν την πράξη τους.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, οι δράστες φέρονται να χτύπησαν το θύμα αρχικά στο πρόσωπο με γροθιές κι ο 21χρονος με σίδερο στο κεφάλι.

Η κοπέλα υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, που θα ήταν δυνητικά θανάσιμες, αν δεν επερχόταν ο πνιγμός, αφού οι δύο ύποπτοι πέταξαν την 21χρονη στη θάλασσα

Το πτώμα της φοιτήτριας δεν βρέθηκε δεμένο στα πόδια όπως ανάφερε χθες ο συνήγορος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας, αλλά δέθηκε στη συνέχεια από ειδικά εκπαιδευμένους δύτες προκειμένου να ανασυρθεί η σορός.

Στη θάλασσα – στην περιοχή που βρέθηκε η σορός της 21χρονης, βρέθηκε ηλεκτρική συσκευή σιδερώματος χρώματος λευκού-μωβ, που φέρεται να είναι το σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε στο κεφάλι ενώ στο εξοχικό του 21χρονου βρέθηκε βάση ηλεκτρικού σιδέρου, που είναι ίδια με το σίδερο που βρέθηκε στη θάλασσα.Ρούχα κι άλλα αντικείμενα που φέρονται να συνδέονται με την υπόθεση έχουν βρεθεί επίσης στη θάλασσα.

«Οι δράστες έριξαν την κοπέλα στη θάλασσα, γύρισαν σπίτι καθάρισαν, πήγαν ξανά στο σημείο πέταξαν κάποια αντικείμενα και επέστρεψαν πάλι πίσω», όπως αναφέρθηκε.

Πλήθος στοιχείων dna και πλήθος κηλίδων αίματος βρέθηκαν στους χώρους της εξοχικής κατοικίας και πρόκειται να εξεταστούν.Σύμφωνα με το λιμενικό έχουν κατασχεθεί δυο υπολογιστές και τρία κινητά τηλέφωνα, ενώ το τηλέφωνο της άτυχης Ελένης, δεν έχει βρεθεί.
dikaiologitika.gr

Shares