Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτη ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: «Ο Α. Τσίπρας ΘΥΣΙΑΖΕΙ τα νησιά μας για την καρέκλα»…

«Εάν δεν ανοίξει η μηχανή να παράγουμε πλούτο, τελειώσαμε», τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με τον Γιώργο Αυτιά, όπου βρέθηκε καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου 30/06.Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ επιτέθηκε λεκτικά στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καθώς διαμηνύουν ότι θα δώσουν στους συνταξιούχους όσα έχουν κοπεί: «Αυτοί οι κύριοι δεν ξέρουν να ασκούν πολιτική, αυτό που ξέρουν είναι να κόβουν μισθούς και συντάξεις. Μόνο αν παράγει πλούτο η Ελλάδα θα επιστραφούν αυτά που έχουν κόψει», είπε χαρακτηριστικά ο κος Βελόπουλος και πρόσθεσε ότι κανένα κόμμα που βρίσκεται στη Βουλή δεν έχει ένα συγκροτημένο σχέδιο, όπως αυτό που έχει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και παρουσιάζεται σε ένα πρόγραμμα 270 σελίδων (διαβάστε το ΕΔΩ).

«Αυτό που με τρομάζει είναι ότι δεν μπορεί ένας πρωθυπουργός της χώρας να θέλει να λύσει το προσωπικό του πρόβλημα με την καρέκλα του και να θυσιάζει τα νησιά», επεσήμανε ο Κυριάκος Βελόπουλος, αναφερόμενος στη συμφωνία μετεγκατάστασης προσφύγων ανάμεσα στην ΕΕ και την Ελλάδα.

Όπως δήλωσε, η χώρας μας γίνεται «εθελοντικά ο χώρος ‘αποθήκευσης ψυχών’ με κλειστά κέντρα, δηλαδή γινόμαστε οι ‘χρήσιμοι ηλίθιοι’».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει ο κος Βελόπουλος από τον γερμανικό Τύπο, στην Ελλάδα δεν θα επιστρέψουν 150 πρόσφυγες- όπως είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός- αλλά περίπου 120.000.

«Για να παραμείνει στην καρέκλα του ο κος Τσίπρας, θα πρέπει αυτά τα άτομα να τα κρατήσει η Ελλάδα, μια χώρα πτωχευμένη, μια χώρα που δεν έχει να κρατηθεί από πουθενά, για να πάρουμε ένα αντίδωρο που και πάλι, δεν μας βγάζει από την κρίση. Μέχρι το 2026 η Ελλάδα πρέπει να πληρώσει 103,7 δις ευρώ σε τοκοχρεολύσια. Εάν δεν ανοίξει η μηχανή να παράγουμε πλούτο, τελειώσαμε», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.

Τέλος, ο κος Βελόπουλος απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό και τον κάλεσε να παραστεί στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται για τη Μακεδονία μας σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Shares