Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

ΑΓΙΟ ΕΙΧΕ! Θα κατέληγε σαν τον Παντελίδη… (ΒΙΝΤΕΟ)


Μακρά φαίνεται πως θα είναι η «μάχη» του Ηλία Βρεττού για να επανέλθει από το τροχαίο ατύχημα, ενώ σύντομα αναμένεται να περάσει το κατώφλι του χειρουργείου.
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, την Τρίτη ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, όπου οι ορθοπεδικοί του θα εκτιμήσουν την κατάσταση και τον τρόπο που θα την αντιμετωπίσουν.

Ο Ηλίας έχει υποστεί κάταγμα στο δεξί χέρι, το δεξί πόδι και την λεκάνη, τα οποία του προκαλούν οξείς πόνους. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Σοφία Τουντούρη στο Πρω1νό, του χορηγείται φαρμακευτική αγωγή, ενώ θα χρειαστεί να μείνει στο νοσοκομείο περισσότερο από έναν μήνα, τόσο για να ολοκληρωθεί η αγωγή, όσο και για να χειρουργηθεί. «Παίρνει συνέχεια φαρμακευτική αγωγή για να μην πονά. Έχει φρικτούς πόνους, ειδικά το τραύμα στη λεκάνη είναι σοβαρό. Θα κάνει πάνω από ένα χειρουργεία… Στο πλευρό του είναι η μαμά του και δεν φεύγει από δίπλα του», είπε η δημοσιογράφος.

Νωρίτερα, μιλώντας στην εκπομπή Στη Φωλιά Των ΚουΚου, ο μάνατζερ του τραγουδιστή, Λουκάς Καραγιάννης, ανέφερε πως πιθανότατα θα γίνει μία τριπλή επέμβαση, αύριο ή την Παρασκευή. «Ο γιατρός μας έχει πει ότι από τη δεύτερη μέρα μετά την επέμβαση τον σηκώνουν τον ασθενή και τον βάζουν να περπατάει. Λογικά, 5-6 εβδομάδες θα χρειαστεί για να μπορεί να κινείται μόνος του, αλλά αυτό εξαρτάται από τον άνθρωπο. Ο Ηλίας είναι ένα παιδί που έχει πολύ δύναμη και είναι αγωνιστής και πολύ σύντομα θα επανέλθει», πρόσθεσε.

peoplegreece.com

Shares