Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Έφυγε για Ουκρανία η ΑΕΚ! Έτοιμη να κυνηγήσει τη μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο Κίεβο…


Στις 10:00 η αποστολή της ΑΕΚ «πέταξε» για την Ουκρανία και το Κίεβο, όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Ντιναμό στη ρεβάνς για την πρόκριση στους 16 του Europa League.
Οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος και ετοιμάστηκαν για την πτήση τους προς την ουκρανική πρωτεύουσα με τις γνωστές απουσίες.

Θυμίζουμε ότι εκτός έμειναν οι Βράνιες και Λιβάια λόγω καρτών, οι Χουλτ και Μοράν που δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα, καθώς και οι Τσόσιτς, Λόπες και Κονέ, με τον πρώτο να νιώθει νέες ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τους άλλους δυο να ακολουθούν θεραπεία.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Τσιντώτα, Μπάρκα, Ντούνη, Μπακάκη, Γκάλο, Λαμπρόπουλο, Τσιγκρίνσκι, Τζανετόπουλο, Γιαννούτσο, Γαλανόπουλο, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Μπάμπη, Χριστοδουλόπουλο, Κλωναρίδη, Μασούντ, Μπακασέτα, Γιακουμάκη, Αραούχο, Αντωνίου.

Μετά την άφιξη της αποστολής στο Κίεβο, ο Μανόλο Χιμένεθ θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στις 18:30 μαζί με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ενώ μισή ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν το ματς στο Ολιμπίσκι.
gazzetta.gr

Shares