Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Έφαγε Πόρτα Ο Καμμένος Στην Ρωσία Ως Ανεπιθύμητος; Τί Δέν Μας Είπε Και Έδειξε Η ΕΡΤ;..

Πόρτα έφαγε ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, από πολλούς Ρώσους Αξιωματούχους-Πολιτικούς, Επιχειρηματίες Εξαγωγών Οπλικών Συστημάτων, και Ανωτάτων Αξιωματικών του Ρωσικού Στρατού!Σύσσωμη η Ρωσία του Γύρισε την πλάτη μη ξεχνώντας τις δηλώσεις του Έλληνα Υπουργού Άμυνας στις ΗΠΑ: Ότι πρέπει να αναχαιτιστεί ο Ρωσικός παράγοντας στα Βαλκάνια, με ένα σχέδιο «plan B» που πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Ελλάδα, με τις νέες Βάσεις των ΗΠΑ στην περιοχή μας!

Παγωμάρα και αμήχανα χαμόγελα υπήρξε στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Σοϊγκού, που δεν κράτησε χρονικά πολύ. Ίσως για πρώτη φορά στα χρονικά, η Ρωσία δεν μας έκανε την παραμικρή νύξη για να μας πουλήσουν Οπλικά Συστήματα, ούτε κάποια πρόταση για συμπαραγωγή!

Άλλωστε, η Ελλάδα δεν μπορεί να αγοράσει Ρωσικά οπλικά συστήματα χωρίς να πάρει την Άδεια απο τις ΗΠΑ, παρά μόνο να υπογράψει συμφωνίες για τη συντήρηση των υπαρχόντων όπλων Ρωσικής προέλευσης, όπως τα TOR –M1 και τους S-300, γι αυτό το ταξίδι στη Μόσχα του Π.Καμμένου, χαρακτηρίστηκε άλλο ένα επικοινωνιακό Σόου Καμμένου, με το μόνο Ελληνικό ΜΜΕ την ΕΡΤ, αναγκαστικά να καλύπτει με εικόνες το Σόου Καμμένου στην Μόσχα!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης ΕΔΩ

Shares