Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Έτοιμος να επιστρέψει στις ΝΙΚΕΣ ο Παναθηναϊκός…

Την επιστροφή στις νίκες, μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα στην Τρίπολη πριν τη διακοπή (1-1), επιζητά ο Παναθηναϊκός, που για την έβδομη αγωνιστική υποδέχεται τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ (16:00, ΕΡΤ).Οι «πράσινοι» θα έχουν 15.000 φίλους τους, ίσως και παραπάνω, στο πλευρό τους και ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να επιλέξει φουλ επιθετικό σχήμα. Όλα δείχνουν πως για πρώτη φορά φέτος θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2, με τους Μακέντα και Καμπετσή στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Κουρμπέλης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά είναι αμφίβολο αν θα βρίσκεται και στην ενδεκάδα. Σίγουρος είναι ο Δώνης και δίπλα του θα παίξει είτε ο αρχηγός είτε ο Τζανδάρης. Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, με τους Ινσούα και Κουλιμπαλί αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, ενώ Κολοβέτσιος και Μαυρομάτης θα συνθέσουν το δίδυμο των στόπερ. Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης θα παίξουν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 18 παίκτες και πέρα από τους δώδεκα που προαναφέρθηκαν έχουν επιλεγεί και οι Κότσαρης, Οικονόμου, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Εμμανουηλίδης και Σέχου.
sport-fm.gr

Shares