Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Έλληνες εμπόδισαν ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ εκδήλωση φιλοσκοπιανών στη Φλώρινα! ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ οι Σκοπιανοί…

Ένταση υπήρξε χθες το απόγευμα στο Αμύνταιο Φλώρινας όπου Σκοπιανοί σε συνεργασία με το “Ουράνιο Τόξο” προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν εκδήλωση περί “Μακεδονικού” πολιτισμού.Συγκεκριμένα, μέλη της οργάνωσης του «Ιερού λόχου», κρατώντας ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα κατά των Σκοπιανών πραγματοποίησαν συγκέντρωση, με την παρουσία των ΜΑΤ να είναι ισχυρή στο σημείο.

Το VoiceNews.gr σας είχε ενημερώσει ήδη από τα μέσα Σεπτέμβρη ότι οι το φιλοσκοπιανό κόμμα του «Ουράνιου Τόξου» επιχειρούσε να ιδρύσει «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού»:

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ οι φιλοσκοπιανοί του Ουράνιου Τόξου! Ίδρυσαν ψευτο-“μακεδονικό” σύλλογο στην Ελλάδα…

Η εκδήλωση θα πραγματοποιούταν σε ξενοδοχείο στον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου με τη τη βοήθεια πολλών ψευτο-μακεδονικών οργανώσεων, όμως ο Ιερός Λόχος έφραξε τον δρόμο με αποτέλεσμα να ματαιωθεί.

Η είδηση αναφέρθηκε σκοπιανή εφημερίδα όπου είχε τον τίτλο «Νεοναζί μπλοκάρουν εκδήλωση Μακεδόνων στο Λερίν» (έτσι ονομάζουν την Φλώρινα) και προκάλεσε οργή στη χώρα.

Μεταξύ άλλων αναφέρει το δημοσίευμα “Οι Έλληνες νεοναζί εμπόδισαν δεκάδες “Μακεδόνες” από την Ελλάδα που ήθελαν να παρακολουθήσουν ένα “μακεδονικό” πολιτιστικό γεγονός σήμερα το απόγευμα”.

Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, σχολίασε τα χθεσινά γεγονότα δίνοντας συγχαρητήρια σε όσους εμπόδισαν αυτή την ανθελληνική εκδήλωση μέσα στην καρδιά της Μακεδονίας μας:

Shares