Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

«Ξέρετε πόσους Αλβανούς σκότωσε ο Κολοκοτρώνης;»! Έλληνας καθηγητής απαντά στην Αλβανίδα ιστορικό… (BINTEO)

Τουρκία και Αλβανία, οι δύο καλοί σύμμαχοι και εχθροί της Ελλάδας, προκαλούν συνεχώς, φθάνοντας δε σε σημείο να διατυπώνουν και γραφικότητες. Βέβαια πίσω από αυτές τις αλλόκοτες τοποθετήσεις τους, όπως θα δείτε και χαρακτηριστικά στα βίντεο που ακολουθούν, ενδόμυχα, οι αλυτρωτικές βλέψεις βρίσκονται στο πίσω μέρος του μυαλού τους.Αλβανοί ανιστόρητοι, βάζοντας στην μέση Έλληνα καθηγητή από την Βόρειο Ήπειρο, ανέφεραν πως δεν υπάρχουν πια Έλληνες στην Ελλάδα, δεν υπάρχει ελληνική μειονότητα στην Βόρειο Ήπειρο και όσοι πολέμησαν τους Τούρκους το 1821 ήταν Αλβανοί.

Ειδικότερα, στο απόσπασμα της εν λόγω εκπομπής που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, τα σχόλια της ιστορικού προκάλεσαν ακόμη και την παρέμβαση δημοσιογράφου, ο οποίος αναρωτήθηκε «μήπως το παρατραβάμε;».

Παράλληλα, η Αλβανίδα ιστορικός, Έλενα Κοκάτσι, στην τοποθέτησή της σε εκπομπή στην αλβανική τηλεόραση με θέμα τη «βαλκανιοποίηση» των Βαλκανίων εξέφρασε το εξής επιχείρημα:

«Η Ελλάδα δεν έχει ελληνικό πληθυσμό. Ο πληθυσμός της Ελλάδας, όλοι αυτοί που πολέμησαν, ήταν Αρβανίτες με φουστανέλες».

Όταν, μάλιστα, ρωτήθηκε αν το παρατραβάει, η ίδια κάλεσε τον δημοσιογράφο να της βρει, όπως είπε, «έναν Έλληνα που να πολέμησε το 1821»!

Ο καθηγητής Κώστας Μπάρκας τότε ισοπέδωσε την προπαγάνδα τους, τονίζοντας με θάρρος, πως η Ελλάδα είναι η μητέρα του πολιτισμού.

Μετά από λίγο ο καθηγητής έδωσε και την… χαριστική βολή, που πάγωσε τους πάντες στο στούντιο: «Ξέρετε πόσους Αλβανούς σκότωσε ο Κολοκοτρώνης; Αν ήταν Αλβανός πως θα σκότωνε το δικό του αίμα;», τους απαντούσε.

Δείτε βίντεο:

https://youtu.be/I5ajdtCaZ-c

https://youtu.be/xe2Q0dVkh5k

 

pentapostagma

Shares