Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Έγινε η ΚΛΗΡΩΣΗ! Οι αντίπαλοι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League…


Η ΑΕΚ κι ο ΠΑΟΚ έμαθαν τους αντιπάλους τους στη φάση των “16” του Basketball Champions League, καθώς και τα ζευγάρια των προημιτελικών. Στο χέρι των ελληνικών ομάδων η πρόκριση στους “8”.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την τσεχική Νίμπουρκ, η οποία βρισκόταν στον όμιλο του Άρη, τερματίζοντας δεύτερη με ρεκόρ 10-4. Πρόκειται για μία ομάδα στα μέτρα της Ένωσης, η οποία εφόσον καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της θα αγωνιστεί στα προημιτελικά με τον νικητή του ζευγαριού Νεπτούνας Στρασμπούρ.
Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ θα συγκρουστεί με την τουρκική Καρσίγιακα, η οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου πίσω από την ισχυρή Μονακό. Στην ομάδα της Σμύρνης αγωνίζεται ο πρώην παίκτης των Κολοσσού, Άρη κι Ολυμπιακού, Ντομινίκ Ουότερς, όντας, μάλιστα, από τα πρώτα βιολιά της. Εάν ο ΠΑΟΚ προκριθεί στα προημιτελικά, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μούρθια – Τενερίφη.

Οι δύο ελληνικές ομάδες θα αγωνιστούν εντός έδρας στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16 στις 6 ή 7 Μαρτίου και ο επαναληπτικός θα γίνει εκτός στις 13 ή 14 Μαρτίου. Οι αγώνες των προημιτελικών θα γίνουν 27-28/3 και 3-4/4.
Τα ζευγάρια των “16”
ΠΑΟΚ-Καρσίγιακα
ΑΕΚ-Νίμπουρκ
Ναντέρ-Μπάνβιτ
Όλντεμπουργκ-Λούντβιγκσμπουργκ
Ζιέλονα Γκόρα-Μονακό
Μπαϊρόιτ-Μπεσίκτας
Μούρθια-Τενερίφη
Νεπτούνας-Στρασμπούρ
Τα ζευγάρια των προημιτελικών
Νικητής Ναντέρ-Μπάνβιτ εναντίον Νικητή Ζιέλονα Γκόρα-Μονακό
Νικητής ΠΑΟΚ-Καρσίγιακα εναντίον Νικητή Μούρθια-Τενερίφη
Νικητής ΑΕΚ-Νίμπουρκ εναντίον Νικητή Νεπτούνας-Στρασμπούρ
Νικητής Όλντεμπουργκ-Λούντβιγκσμπουργκ εναντίον νικητή Μπαϊρόιτ-Μπεσίκτας
newsit.gr

Shares