Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Άρωμα ΒΕΝΤΕΤΑΣ στην Κρήτη! Αποτρόπαιο έγκλημα…

Στο πόδι βρίσκεται όλη η αστυνομική δύναμη του Ρεθύμνου, που «οργώνει» σπίτια, χωράφια και ποιμνιοστάσια για να εντοπίσει τον 36χρονο κτηνοτρόφο που μαχαίρωσε τον 43χρονο πρώτο ξάδερφο και γείτονά του στις Καρίνες του Δήμου Αγίου Βασιλείου, για να τον τιμωρήσει επειδή χτύπησε έναν αλλοδαπό εργάτη του.

Στο χωριό έχουν ακροβολιστεί πάνοπλοι αστυνομικοί για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο βεντέτας μεταξύ των δυο οικογενειών, που ήδη έχουν υποβάλει εκατέρωθεν μηνύσεις και το κλίμα «μυρίζει» μπαρούτι. Ο 43χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, καθώς φέρει υποδόριο τραύμα στο ημιθωράκιο στην περιοχή της καρδιάς.

Όπως έμαθαν οι αστυνομικοί, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής, όταν ένας Πακιστανός εργάτης της οικογένειας του 43χρονου κατήγγειλε ότι τον γρονθοκόπησε ο 36χρονος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Το πρωί του Σαββάτου, ο εργοδότης του πήγε με το αυτοκίνητο του στο υποστατικό όπου διατηρεί τα ζώα του ο ξάδερφός του, λογομάχησαν και έβγαλε μαχαίρι με το οποίο τον τραυμάτισε.

Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος δράστη και θύματος, σε μια προσπάθεια να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το αιματηρό περιστατικό. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δυο ξαδέλφια είχαν από πριν διαφορές για τις εκτάσεις που χρησιμοποιούν ως βοσκοτόπια.

protothema.gr

Shares