Τρίτη , 23 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Όσο βγαίνουν στη TV, θα ακούμε συνέχεια τέτοια! Γνωστός Έλληνας: «Γ@@ω την 28η Οκτωβρίου»… (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή την 28η Οκτωβρίου που πλησιάζει, θυμηθήκαμε τις δηλώσεις ενός γνωστού Έλληνα για την εθνική μας εορτή.Ο Πάνος Μουζουράκης, πριν χρόνια, σε μια προσπάθεια να τραβήξει και άλλο τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, το έκανε με τον χειρότερο τρόπο.

Ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο δηλώνει την απέχθεια του για την 28η Οκτωβρίου και καλεί τους Έλληνες να κάψουν την ελληνική σημαία:

«Γ@@ω την 28η Οκτωβρίου. Είναι μια ηλίθια γιορτή, είμαστε κομπλεξικοί, είναι μια γιορτή για εθνικιστές που πιστεύουν ακόμα σε αυτό το μεγάλο και σπουδαίο έθνος. Όχι, κανονικά θα έπρεπε να πάρουμε τη σημαία και να τη κάψουμε. Ένα ύφασμα είναι πως κάνεις έτσι; Πότε ανακαλύφθηκε αυτή η σημαία; Πότε τη ζωγράφισαν αυτή τη μ@@ια;», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε: «Οι ένδοξες μέρες τις Ελλάδας ήταν του Δωδεκάθεου, τον χρυσό Αιώνα του Περικλή, τι σχέση έχει η σημαία με αυτό που συμβολίζει πραγματικά η Ελλάδα και με αυτό που είμαστε περήφανοι; Η Ελλάδα που μετέδωσε τον πολιτισμό στο
εξωτερικό και όλα αυτά! Τίποτα δεν συμβολίζει! Και να την κάψουμε… δεν χρειάζεται να την κάψουμε μπορούμε να την αφήσουμε εκεί να μουχλιάζει».

Δυστυχώς, όσο ακόμα άνθρωποι με παρόμοιες απόψεις έχουν δημόσιο λόγο και βήμα, θα συνεχίζουμε να ακούμε τέτοια…

https://www.youtube.com/watch?v=QB_zgEjkM7E

Shares