Τετάρτη , 3 Μαρτίου 2021
Τελευταία Νέα

ΧΑΜΟΣ στη Γερμανία! Νέα πορεία ΚΑΤΑ της μεταναστευτικής πολιτικής της Μέρκελ – Χιλιάδες κόσμος… (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από πολλά εγκλήματα που σχετίζονται με τους λαθρομετανάστες, οι κάτοικοι της γερμανικής πόλεως Cottbus βγήκαν στους δρόμους την Κυριακή, για να διαμαρτυρηθούν για τη μεταναστευτική πολιτική της Άνγκελα Μέρκελ.

Η πορεία διοργανώθηκε από την Zukunft Heimat, μια γερμανική κοινοτική οργάνωση και πραγματοποιήθηκε σε ολόκληρο το Cottbus, με διαδηλωτές που φώναζαν: “Η Μέρκελ πρέπει να φύγει” και “Είμαστε ο λαός” και “Απελάσεις!”.

Σύμφωνα με την Zukunft Heimat, χιλιάδες πολίτες διαμαρτύρονταν για την πολιτική ανοικτών συνόρων της Μέρκελ. “Είμαστε πολλοί, οι αριθμοί μας μεγαλώνουν και θα συνεχίσουμε να διαμαρτυρόμεθα μέχρι να σταματήσει η πολιτική ανοικτών συνόρων που ξεκίνησε το 2015”.

Οι επαναλαμβανόμενες διαμαρτυρίες στο Cottbus έγιναν σύμβολο της εθνικής αντίστασης κατά της Μέρκελ και της καταστροφής της Γερμανίας, αναφέρει η Zukunft Heimat στη σελίδα στο Facebook.

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης λένε ότι η διαδήλωση στο Cottbus προσέλκυσε περισσότερους από 3.000 ανθρώπους και πολλοί προβλέπουν ότι δεν θα σταματήσουν μέχρι να τελειώσει η διακυβέρνηση της Μέρκελ.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares