Σάββατο , 19 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΧΑΜΟΣ στην Σλοβακία! Ο πρωθυπουργός ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ σχέδιο του Σόρος για ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ της χώρας…

ΧΑΜΟΣ στην Σλοβακία! Ο πρωθυπουργός ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ σχέδιο του Σόρος για ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ της χώρας...


Σάλος έχει προκληθεί στην Σλοβακία καθώς πολλοί είναι αυτοί πυο υποστηρίζουν ότι ο George Soros προσπαθεί να ρίξει την σημερινή κυβέρνηση στη Σλοβακία.


Ο Ουγγρο-Αμερικανός δισεκατομμυριούχος από την πλευρά του αρνείται τις κατηγορίες του πρωθυπουργού της Σλοβακίας ότι εμπλέκεται σε μια προσπάθεια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός Robert Fico δήλωσε τη Δευτέρα ότι ο Soros έχει χρησιμοποιήσει την επιρροή του για να επηρεάσει τον πρόεδρο Αντρέι Κίσκας σε συνάντησή τους τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Fico λέει ότι ο Soros έχει παίξει ρόλο στις εκκλήσεις τηου Kiskas για ριζικές αλλαγές στην κυβέρνηση ή πρόωρες εκλογές για να επιλύσει την πολιτική κρίση της χώρας μετά την πρόσφατη δολοφονία του δημοσιογράφου Jan Kuciak και της φίλης του Martina Kusnirova.

Ο εκπρόσωπος του Soros Michael Vachon λέει “Ο Σόρος δεν έπαιξε ρόλο στην πρόσφατη ομιλία του Προέδρου Kiska ούτε σε πρόσφατες διαδηλώσεις στη Σλοβακία”.

Ο κ. Vachon δήλωσε ότι η συνάντησή τους, στην οποία συμμετείχαν μερικοί βοηθούς, αφορούσε την καλύτερη ενσωμάτωση της κοινότητας των Ρομά στη Σλοβακία.
Με πληροφορίες από Associated Press

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares