Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

ΧΑΜΟΣ με τον Δ. ΒΕΡΥΚΙΟ για το ΣΚΟΠΙΑΝΟ!«Σήμερα είναι μέρα γιορτής, σήμερα γιορτάζει ο ελληνισμός, σήμερα γιορτάζει η χώρα»…(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κακός χαμός επικράτησε το πρωί στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλής ανάμεσα στον Δήμο Βερύκιο και τον Κώστα Φραγκολιά. Όταν η εκπομπή συνδέθηκε με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου άναψαν τα αίματα για το ζήτημα της συμφωνίας στις Πρέσπες.Ο Φραγκολιάς έθεσε μια ερώτηση στον Βερύκιο και εκείνος έγινε έξαλλος: «Είστε ανιστόρητοι, το έχετε καταλάβει; Είστε παιδιά της γενιάς σας, που δεν ξέρετε ιστορία. Πορεύεστε με ένα συναίσθημα που είναι εντελώς αμόρφωτο. Δεν το καταλαβαίνετε;», δήλωσε και ο Φραγκολιάς του απάντησε: «Επειδή εμείς δεν ξέρουμε, γι’ αυτό και ρωτάμε… Δεν τον αφορά τον κόσμο όλο. Είναι εμπορικό το θέμα»!

Τότε ο Βερύκιος του είπε: «Κατ’ αρχάς δεν καταλαβαίνω το υφάκι σας. Σήμερα είναι ημέρα γιορτής. Τι είναι αυτά που λες; Που είσαι ανιστόρητος, που είσαι αμόρφωτος… Τι είναι αυτά τα κοκοράκια που μου πετάς; Πας καλά αγόρι μου γλυκό;
H ένταση ήταν έκδηλη. Μάλιστα σε σημείο της τοποθέτησής του ο Δήμος Βερύκιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως : «σήμερα είναι μέρα γιορτής, σήμερα γιορτάζει ο ελληνισμός, σήμερα γιορτάζει η χώρα. Γιατί γιορτάζει η χώρα; γιατί ζούμε σε μία πυριτιδαποθήκη, τα Βαλκάνια, που έγινε ένα βήμα μπρος. Αυτό το βήμα που εδραιώνεται η ασφάλεια, η ειρήνη….. και δεν υπάρχει τίμημα γι αυτό….»

Shares