Πέμπτη , 19 Μαΐου 2022
Τελευταία Νέα

ΧΑΜΟΣ για τη συμφωνία των Πρεσπών! ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ βουλευτών…

Με κάποιον τρόπο που ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί, αλλά πολλά ακούγονται, ο Ζόραν Ζάεφ συγκέντρωσε χθες την απαιτούμενη πλειοψηφία και πέρασε οι συνταγματικές αλλαγές από την πρώτη ψηφοφορία.

Από τους 117, 80 ψήφισαν υπέρ της πρότασης, κάτι που σημαίνει πως ψήφισαν υπέρ και 8 βουλευτές της αντιπολίτευσης, δηλαδή του εθνικιστικού VMRO-DPMNE.

Η αντίδραση του κόμματος ήταν άμεση, αφού απέπεμψε τους επτά βουλευτές οι οποίοι με τις ψήφους τους υπέρ του Ζάεφ βοήθησαν ουσιαστικά να κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών.

«Οι επτά βουλευτές που ενήργησαν κόντρα στη θέση του κόμματος και των πολιτών απογοήτευσαν εμένα, το κόμμα και την πατρίδα. Πρέπει να ζήσουν με αυτό. Για αυτό η εκτελεστική επιτροπή συνεδρίασε εκτάκτως και τους απέκλεισε από το κόμμα», δήλωσε ο ηγέτης του VMRO-DPMNE, Χρίστιαν Μιτσκόσκι.

Μάλιστα ο Σκοπιανός πολιτικός υπονόησε ότι κάποιοι εν των βουλευτών είχαν προβλήματα με τη δικαιοσύνη κι ότι με την ψήφο τους πήραν αμνηστία. Μην ξεχνάμε και τις βαλίτσες με χιλιάδες ευρώ που κυκλοφορούσαν στη βουλή χθες.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares